Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Χρήστος Δημητράς: «Φεύγω σαν φίλος…»

Παρελθόν αποτελεί από την Ένωση ο Χρήστος Δημητράς. Ο έμπειρος γκολκίπερ έπειτα από συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας αποφάσισαν να λυθεί από κοινού η συνεργασία των δυο πλευρών μέσα βέβαια σε φιλική ατμόσφαιρα.
Έτσι τώρα ο Χρήστος Δημητράς θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ενώ αυτή τη στιγμή τρεις ομάδες «ερίζουν» μέχρι στιγμής για την απόκτησή του. Οι δυο είναι από την Βοιωτία ενώ η τρίτη είναι εκτός Βοιωτίας σε ανώτερη κατηγορίας έχοντας μάλιστα καταθέσει και δελεαστική πρόταση.

«Φεύγω σαν φίλος από την ομάδα της Ένωσης. Πέρασα καλά στο διάστημα που ήμουν στην ομάδα και πιστεύω ότι πρόσφερα κι εγώ έτσι ώστε να υπάρχει πάντα ένα ανταγωνιστικό σύνολο, από τα καλύτερα στο πρωτάθλημα. Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους συμπάικτες μου αλλά και τους προπονητές για την άψογη συνεργασία που είχαμε και πάνω απ’όλα κατορθώσαμε να είμαστε μια οικογένεια κι έτσι πάντα θα νοιώθω. Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα και να επιτευχθούν οι στόχοι της…» θα πει στο stereasports ο Χρήστος Δημητράς ενώ τόνισε  για το που θα αποφασίσει να αγωνιστεί: «Εξετάζω αυτή τη στιγμή κάποιες προτάσεις. Θέλω να τις συνδυάσω και με τα επαγγελματικά μου γιατί έτσι πρέπει. Πάντως θέλω να αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα έχει στόχους«.

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ!

 


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣ
Το Δ.Σ του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 18χρονο επιθετικό Θεόδωρο Νάκο, ο οποίος πέρσυ πέτυχε και ένα γκολ και είχε καλή παρουσία στις ευκαιρίες που του δόθηκαν και ανακοινώνει και την ανανέωση με τον 20χρονο ταλαντούχο τερματοφύλακα Ευάγγελο Ζώη.
Για το Δ.Σ.

 Το Γραφείο Τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΑΚΟΣ (ΜΕΣΗ)