Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ


ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ-ΔΟΞΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ 2-1
Εξαιρετικά δείγματα οι νεοφώτιστοι….
Σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο του Ορχομενού η ιστορική τοπική Α.Ε.Ο. κέρδισε με 2-1 την νεοφώτιστη Δόξα Μουρικίου.
Παρά το φιλικό χαρακτήρα, έγινε ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιγνίδι , και σύμφωνα με το ρεπορτάζ , η ομάδα του Γιώργου Αγγέλου κόντραρε σκληρά ,την ομάδα του Ντίνου Χάνιου δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής ειδικά στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας που ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.
Πολλοί που θεωρούν καταδικασμένη την ομάδα του Μουρικίου στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, ίσως και να ‘’καταπιούν’’ τη γλώσσα τους….
Από την άλλη η ομάδα του Ορχομενού με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και με ανεπτυγμένο όπως και πέρσι το στοιχείο της αντεπίθεσης ,έδειξε και αυτή ότι είναι σε καλό δρόμο, μια και έχει αρχίσει την προετοιμασία της από τις 26 Αυγούστου.
Σημειωτέον ότι ο Ντίνος Χάνιος χρησιμοποίησε 24 παίκτες, εν αντιθέσει με την ομάδα της Δόξας που παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις και σχήμα ανάγκης, αναγκάζοντας τον Γιώργο Αγγέλου να χρησιμοποιήσει μόλις τρεις παίκτες σαν αλλαγή, με συνέπεια 7-8 παιδιά να παίξουν ολόκληρο 90λεπτο, χρονικό διάστημα αρκετά μεγάλο και κουραστικό για πρώτο φιλικό.
Στο 4’ από αδράνεια της άμυνας του Μουρικίου ο Κατσαρος με κοντινό σουτ έκανε το 1-0. Στο 74’ μετά από συνδυασμό Αλεξάκη και Ραχούτη ο 16χρονος Μπαμπούλας έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βουδούρης ανέτρεψε τον Κατσαρο μέσα στην περιοχή και ο Μουστης εκτελώντας ‘’την εσχάτη των ποινών ‘’,έκανε το τελικό 2-1. Από τους γηπεδούχους καλύτεροι οι Κοντελές, Αίσωπος , Γιουβανάκης και από τη Δόξα οι Καπέλιος, Νικολάου και Ραχούτης.
Τον αγώνα σφύριξε ο Γιάννης Κοτσικόρος, και τον παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι.