Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012


Εύκολα 3-0 τον Π.Α.Ο. Κόκκινου, η Κόρινθος

Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, η Κόρινθος επιβλήθηκε με 3-0 του Π.Α.Ο. Κόκκινου, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Συνοικισμού.
Η «Μπάρτσα», δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στην επανάληψη και το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.
Οι φιλοξενούμενοι, ομάδα Α’ Κατηγορίας Βοιωτίας, έδειξαν πολύ δουλεμένοι και προσεκτικοί και σίγουρα στο πρωτάθλημά τους, θα κάνουν αξιοπρόσεκτη παρουσία, αν συνεχίσουν έτσι.
Στο α’ μέρος, η Κόρινθος, έπαιξε πολύ από τη δεξιά πλευρά, με τον κινητικότατο Νικολόπουλο, να ταλαιπωρεί τους αντιπάλους του, να «σερβίρει» ασίστ στον Ντουντού, αλλά αυτός για άλλη μια φορά να σπαταλά δύο κλασσικές ευκαιρίες.
Στην επανάληψη, οι Μακρής, Κάλφας, Κατσίκης και φυσικά ο πανταχού παρόν Νίκος Λουμπαρδέας, ανακάτεψαν την άμυνα του Π.Α.Ο.Κ και είχαν και άλλες πολύ καλές στιγμές, όπως ένα δοκάρι του Νικολόπουλου και ένα του Μακρή.
Το 1-0 πέτυχε με πέναλτι, ο πολύ καλός Βασίλης Φίλης, μετά από ανατροπή του Τσουβαλτσίδη, από τον Γεωργίου.
Λίγο αργότερα, ο Παναγιώτης Κατσίκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με κεφαλιά για το 2-0, εκμεταλλευόμενος σέντρα του Κάλφα.
Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε με κοντινό πλασέ ο Μακρής, μετά από σέντρα του Χατζόπουλου, ο οποίος όσο αγωνίστηκε, ήταν μόνιμη «πηγή» κινδύνου από αριστερά.
Ντεμπούτο με την «Μπάρτσα», πραγματοποίησε και ο Ματεντζίδης, δείχνοντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις στην άμυνα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Ματεντζίδης, Παπαευθυμίου, Ουζούνογλου, Λουμπαρδέας, Τσουβαλτσίδης, Νικολόπουλος, Σαμπάνης, Ντουντού (30’ Μακρής)
Έπαιξαν και οι: Τεντώνης, Κατσίκης, Κάλφας, Λούβρης, Σιδηρόπουλος, Ντα Σίλβα, Παππάς, Χατζόπουλος