Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013


ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 4-1


Μεγάλο παιγνίδι έγινε την Κυριακή το απόγευμα στη Δαύλεια ,όπου ο τοπικός Πανδαυλειακός μετά από καταπληκτική εμφάνιση φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα την μέχρι χθες πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Νίκη Λαφυστίου, που την γκρέμισε από την κορυφή και πλησίασε πολύ κοντά στις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιγνίδι και διαχειρίστηκαν άψογα τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν.
Το Λαφύστι αν και έπαιξε το γνωστό καλό παιγνίδι έχοντας παίκτες που ξέρουν όπως λέμε μπάλα, υπέκυψε μπροστά στην ανωτερότητα του Πανδαυλειακού.
Το σκόρ άνοιξε στο 14΄με φοβερό σουτ του Γιάννη Κουκούτση έξω από την μεγάλη περιοχή.
Οι παίκτες της Δαύλειας με την ψυχολογία στα ύψη πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 30΄ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μεμάϊ ο οποίος σούταρε από πλάγια στην καταπληκτική μπαλιά του Κοτσιλή.
Το Λαφύστι προς στιγμή ξαναμπήκε στο παιγνίδι όταν ο Λούλος στο 37΄ μείωσε σε 2-1 από πλάγια.
Όμως ο Πανδαυλειακός ο οποίος όπως είπαμε κυριάρχησε στο 1ο ημίχρονο ανέβασε το σκορ σε 3-1 πάλι με τον Μεμάϊ, οποίος απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από μπαλιά του Κοτσιλή.
Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το παιγνίδι και το σκόρ. Έδωσαν χώρο στο Λαφύστι, προσέχοντας την άμυνά τους, και ταυτόχρονα έβγαζαν αντεπιθέσεις φαρμάκι.
Σε μία απ΄αυτές σημείωσαν το 4-1 ( με τον Μεμάϊ να κάνει χατ τρικ ) και εκεί στην ουσία το παιγνίδι τελείωσε .
Οι παίκτες του Πανδαυλειακού ευτύχησαν να βρεθούν όλοι σε μεγάλη μέρα, με αποτέλεσμα να θεωρούνται όλοι δικαίως διακριθέντες. Από το Λαφύστι ξεχώρισαν οι Λούλος, Ξώβριος, Μαντουλίδης .
 Πανδαυλειακός : Κλαρούδας, Νταλακούρας, Κουκούτσης, Βέλλιος Ηλ, Μπαϊρακτάρης Γ, Λούλε ( 46΄ Μπαϊρακτάρης Θ. ), Ανέστης, Βέλλιος Γ.(Τσόρβας ), Κοτσιλής, Μεμάϊ,  Πατακιάς,( Ιγγλέζος Σ.)
Λαφύστι : Καρανάσος, Κοντοθανάσης Βεκίλλης, Μπάρλος, Ξώβριος, Μαντουλίδης, Θεοχάρης, Τόλιας, Κόκα, Λούλος, Δανιήλ.
 Νεκτάριος Κουκοβίνος ( Πανδαυλειακός ) : Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, οπότε η νίκη μας αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Τα καλό είναι ότι είχαμε και σπουδαία απόδοση, η οποία ευχαρίστησε πρώτα όλους εμάς και βέβαια τους φιλάθλους μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Με τέτοιες εμφανίσεις σίγουρα θα δούμε πολύ σπουδαία πράγματα στη Δαύλεια. Να μην ξεχνάμε όμως πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΟ ΝΕΟ blog ΤΟΥ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ:
http://pandavliakos.blogspot.gr