Δευτέρα 29 Απριλίου 2013


Έφεση κατέθεσαν και τα Άγραφα-Πρωταθλήτρια στα χαρτιά η Μυρίκη(;)


Ύστερα και από την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για κατακύρωση του δεύτερου ημιτελικού υπέρ του ΑΠΟΚ με 3-0 στα χαρτιά ήταν η σειρά των Αγράφων να καταθέσουν έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας.
Συγκεκριμένα το σωματείο ΑΠΟΚ Βελούχι χρησιμοποίησε στον αγώνα του με τον Α.Ο. Αγράφων τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Κουτσονίκα και Μιχαήλ Νούλα, χωρίς να υπάρχει για αυτούς κατάσταση υγείας (άρθρο 18 αρ. 2 εδ. Γ ΚΑΠ), μεταγενέστερη της ημερομηνίας εκδόσεως του δελτίου ατομικών του στοιχείων, αλλά ανεπίτρεπτα να αναγράφονται χειρόγραφα, οι ίδιοι ποδοσφαιριστές, στην κατάσταση που φέρει ημερομηνία ιατρικής θεώρησης την 27.9.2012.
Μετά από όλα αυτά όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρχει ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (27/28-4) αγωνιστική δράση στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Η εκδίκαση της έφεσης θα διεξαχθεί την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι. Αναμένεται να έχει την ίδια τύχη με την αντίστοιχη του Βελουχίου, που θα φέρει τον μηδενισμό και της Καρπενησιώτικης ομάδας και πιθανόν την ανακήρυξη της Μυρίκης ως πρωταθλήτριας Ευρυτανίας χωρίς διεξαγωγή τελικών.