Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Α'ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ-ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ
0-0
ΑΣΚΡΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΥΡ.
4-0
ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ
1-0


Β'ΟΜΙΛΟΣ

ΥΠΑΤΟΝ-ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΟΙΝΟΗΣ
4-0











ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΩΠΙΑΣ   4-0

Το παιχνιδι διεξηχθη υπο εντονη βροχοπτωση παρουσια 50 φιλαθλων.Στο 14' μετα απο ασίστ του Μπλανα ο Τριανταφυλλου έκανε το 1-0. Στο 30' ο Μπλανας με πλάσε έκανε το 2-0. Στο 55' ο Πικασης με δυνατό σουτ έπειτα απο πασά του Μπλανα το 3-0 και στο 78' και παλι ο Πικασης έκανε το 4-0 μετα απο σέντρα του Τριανταφυλλου. Ο Αρματηλατης δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ηρακλή Ασωπιας να τον απειλήσει. Διακρίθηκε όλη η ομάδα του αρματηλατη..Διακρηθεντες για την Ασωπια Βέρδης, Πέππας, Βόγλης Σύνθεση: Βρετος,Οικονομίδης,Κατσελης Κ,Κατσελης Σ, Παυλου(50Πιτσουνης),Πικασης, Κέβιν,Λαμπρου(75 Κυριάκου),Τριανταφυλλου, Μπλανας,Ζαπουνιδης (87Σταματιου).

 Όλοι οι παιχτες της ομάδας προπονητης και διοίκηση αφιέρωσαν την μεγάλη νικη στον τραυματία Λιγκο Ηλία και του εύχεται Γρηγόρη ανάρρωση. 










ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ-ΑΕΣ ΕΛΕΩΝΑΣ      5-0


Ο ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΕΛΕΩΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΟΜΙΧΛΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-0.ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΜΠΟΤΣΙ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ,ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΡΙΤΣΟΥΛΑΣ.ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΑ,ΣΙΑΚΟΥΛΗ,ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ:ΜΠΟΤΣΙ(ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ),ΣΤΑΜΕΛΟΣ,
ΔΡΙΤΣΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΩΝΑ ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΟΚΚΙΝΗ Ο ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ ΣΤΟ 30'.
'
ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΟΥΡΑ(ΤΣΑΚΜΑΚΟΥΔΗ-ΒΟΥΓΕΣΗ) 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ