Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ Κ17


Λεβαδειακός Κ-17: Και ανατροπή και… όβερ με Χατζηλάμπρο, Αποστολόπουλο

IMG_8081Με δυο γκολ του Στάθη Χατζηλάμπρου και ένα του Ιωακείμ Αποστολόπουλου η ομάδα Νέων Κ-17 του Λεβαδειακού κέρδισε τον Απόλλωνα 3-1 έπειτα από εντυπωσιακή εμφάνιση ειδικά στο β” μέρος και μετά και από αυτή τη νίκη έβαλαν γερά τα θεμέλια για να μπουν στα play-off του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ηλία Λιόντου ήταν «χάρμα ιδέσθαι» και παρ” ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς εν τούτοις αφού κατόρθωσε στο ημίχρονο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στην επανάληψη με φανταστική εμφάνιση ολοκλήρωσε την ανατροπή πάιρνοντας δικαιότατα τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι δυο κορυφαίοι και σκόρερς Χατζηλάμπρος και Αποστολόπουλος
Οι δυο κορυφαίοι και σκόρερς Χατζηλάμπρος και Αποστολόπουλος
Άξιο αναφοράς η εκτελεστική δεινότητα του Στάθη Χατζηλάμπρου που πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ κάνοντας την ανατροπή αλλά και η «αρχοντική» απόδοση του Αποστολόπουλου που επισφραγίστηκε και με το τρίτο γκολ. Βέβαια και οι δυο τους συνεπικουρίστηκαν απ” όλα τα παιδιά για να μην αδικήσουμε και κανέναν αφού ειδικά στο β” μέρος ίσως να έκαναν και το καλύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Εκτός από τους δυο προαναφερόμενους αξίζουν αναφορά και οι αμυντικοί ογκόλιθοι Δάβρης και Γκλάβας χωρίς φυσικά να υστερήσει και κάποιος άλλος.
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Τάκη Γκλάβα
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Τάκη Γκλάβα
Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να προηγηθούν 0-1 στο 15* με αυτογκόλ του Κουτσούμπα. Ακριβώς στην εκπνοή του α” μέρους ο Χατζηλάμπρος με πλασέ από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 53* και πάλι ο Χατζηλάμπρος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και στο 86* ο Αποστολόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-1.
IMG_8068Αρίστη η διαιτησία του Ξηρογιάννη (Κώνστας – Κωτσαδάμ).
IMG_8069Λεβαδειακός: Μιλάνι, Χατζηλάμπρος, Αναστασιάδης (64* Μπελίτσος), Κουντουργιώτης, Κουτσούμπας, Χασάϊ (61* Παλπάνης), Γκλάβας (83* Λούλος), Κωτσαλάς (80* Πολυτάρχος), Δάβρης, Σβέρκος (88* Πόρρος), Αποστολόπουλος.
IMG_8071Απόλλων: Σαϊτης, Κολοβός (63* Πρίκας), Γκίκας (82* Παπαναστασίου), Μαυροπάνος (77* Δοβλέσης), Μπαράκος, Τζιόλας, Καμαρινόπουλος, Καλόπολος, Μπαλάσκας, Μπούσι (21* λ.τ. Καμαριανός), Παναγιώτας.