ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΕΙΓΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ '' ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ '' ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ !!!


9/4/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καλούνται όλες οι Ομοσπονδίες στη μάχη για το ξεκαθάρισμα του αθλητισμού
ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΕΙΓΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ

Με τον ολοσέλιδο τίτλο ¨ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ¨ σε ιδιαίτερα ενδιαφέρον ρεπορτάζ του δημοσιογράφουΓιάννη Λαμπίρη (¨ΤΑ ΝΕΑ¨ 4/8/2014, σελ. 1 και 53) εξαίρεται ο αγώνας των εισαγγελέων Χάρη Λακαφώση (Αθλητικού Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και Ανακριτή) και Αριστείδη Κορρέα, κατά του ¨οργανωμένου εγκλήματος¨ σε όλους τους χώρους και τις εκφάνσεις του ελληνικού αθλητισμού (δωροδοκίες, εκβιασμοί μαρτύρων, απειλές για τη ζωή παικτών, διαιτητών και παραγόντων, εκτεταμένη διάθεση και χρήση αναβολικών κ.λ.π.).

«Όταν ασχολήθηκα με τον αθλητισμό δεν πίστευα ότι τα προβλήματα είχαν τόση ένταση», δηλώνει ο Χ. Λακαφώσης στο δημοσιογράφο Γιάννη Λαμπίρη, ο οποίος με τη σειρά του σημειώνει με έμφαση, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Οι προαναφερόμενοι δύο εισαγγελείς προτείνουν τη δημιουργία αυτοτελούς Τμήματος Αθλητισμού στην Εισαγγελία, κάτι ανάλογο με αυτό που είχε προτείνει πρόσφατα για το ντόπινγκ (σ.σ. στην ¨Ημερίδα¨ της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ και της Κ.Ο.Ε, της 8/2/2014) ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Γιώργος Κατσιμπάρδης.


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com