Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η ΦΙΕΣΤΑ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Β΄ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ( 2013 - 14 ) Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ ΣΤΗΝ Α' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!!




ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΦΙΕΣΤΑ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ.ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Β'ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Ο ΥΠΑΤΟΥ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ 6 ΓΚΟΛ,ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-2.
ΣΤΟ 3' Ο ΓΚΙΤΣΗΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 0-1.
ΣΤΟ 6' Ο ΡΑΧΟΥΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΛΑΣΑΡΕ ΤΟ ΝΤΕΛΗ,ΩΜΟΣ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ.
ΣΤΟ 8' Ο ΡΑΧΟΥΤΗΣ ΠΛΑΣΑΡΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΝΤΕΛΗΣ.
ΣΤΟ 9' Ο ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΠΛΑΣΑΡΕ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 1-1.
ΣΤΟ 10' ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ,ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-1.
ΣΤΟ 15' ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ.
ΣΤΟ 18' ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΧΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ 3-1.
ΣΤΟ 25' Ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΣΟΥΤΑΡΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΟΥΤ.
ΣΤΟ 31' Ο ΑΡΑ ΣΟΥΤΑΡΕ,ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΝΤΕΛΗΣ.
ΣΤΟ 35' Ο ΣΥΡΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΦΑΟΥΛ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ,ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ.
ΣΤΟ 37' Ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΝΕΟ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΜΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟ 3-2.
ΣΤΟ 50' Ο ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΑΟΥΤ.
ΣΤΟ 60' Ο ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.
ΣΤΟ 65' Ο ΓΚΙΤΣΗΣ ΣΟΥΤΑΡΕ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.
ΣΤΟ 72' Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ ΠΛΑΣΑΡΕ ΜΟΛΙΣ ΑΟΥΤ.
ΣΤΟ 73' Ο ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΤΑΡΕ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ.
ΣΤΟ 77' Ο ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΤΑΡΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΟΥΤ.
ΣΤΟ 80' Ο ΑΓΕΛΛΟΥ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ.
ΣΤΟ 88' Ο ΑΓΕΛΛΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 4-2.
Μετά το πέρας του Αγώνα ακολούθησαν οι Απονομές των Μεταλλίων και του Κυπέλλου του Πρωταθλητή ( 2013 - 14 ) από τους εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας
( κ.κ. Μπάμπη Κουτσοδήμο και Σπύρο Σακάτη )
αλλά και τους κ.κ. Γιώργο Ψυχογιό ( Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας) και Κώστα Βενιζέλο ( Δημοτικός Σύμβουλος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων ) , πού τίμησαν με την παρουσία τους την Εορταστική Ποδοσφαιρική Εκδήλωση - Φιέστα της επανόδου του Ιστορικού Α.Ο. Υπάτου στην Α΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας , όπως και ο Αντιδήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης , ενώ ο Πρόεδρος τού ΠΑΟ Κοκκίνου κ. Θανάσης Ποταμιάς , πρόσφερε Ανθοδέσμη στον Προπονητή τού Α.Ο. Υπάτου κ. Παντελή Μεγαρίτη .
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα αποθεώθηκαν από τους φίλους της Ομάδας οι Ποδοσφαιριστές αλλά και ο Άξιος Προπονητής πού οδήγησε τον Α.Ο. Υπάτου και πάλι στην Μεγάλη Κατηγορία του Βοιωτικού Ποδοσφαίρου κ. Παντελής Μεγαρίτης , όπως και ο Πρόεδρος κ. Τάκης Βάθης .
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Υπάτου τίμησε με Αναμνηστικά Κύπελλα : Τον παλαιό επί σειρά ετών Πρόεδρο τής Ομάδας κ. Μιχάλη Τσάκωνα ( Την Απονομή
έκανε το Μέλος τού Δ.Σ. τής Ε.Π.Σ.Βοιωτίας κ. Σπύρος Σακάτης ) ,
τον Διαιτητή του Αγώνα , Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή του κ. Γιώργο Μεγαρίτη ( Την Απονομή έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ψυχογιός )
και το Μέλος του και Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή κ. Σπύρο Μεγαρίτη ( Την Απονομή έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Βενιζέλος ) .
Συντονιστής - Παρουσιαστής της Εορταστικής Εκδήλωσης ήταν ο Δημοσιογράφος - Αθλητικογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής , ο οποίος , την ερχόμενη Ποδοσφαιρική Περίοδο θα αναλάβει την δημιουργία και λειτουργία Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Α.Ο. Υπάτου στην Α΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας .

Κάλυψαν Δημοσιογραφικά την Ποδοσφαιρική Εκδήλωση - Φιέστα επανόδου του Ιστορικού Α.Ο. Υπάτου στην Α΄ Ε.Π.Σ.Βοιωτίας : Τό www.viotiashop.gr , το Star Κεντρικής Ελλάδας , το ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ , η viotikibala και η Εφημερίδα ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.



























































Στη συνέχεια στην παραδοσιακή ταβέρνα ΄΄ Πατίκας ΄΄ στην κεντρική πλατεία του Υπάτου παρατέθηκε Δείπνο προς τιμήν των δύο Ομάδων αλλά και των Δημοσιογράφων μέσα σέ Εορταστική Ατμόσφαιρα .