Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Οι παλαίμαχοι του Ιωνικού κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά Περιστερίου
2014-06-19

Στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ατρόμητος Αθηνών για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι ο Ιωνικός επικράτησε στον τελικό 3-1 του Αιγάλεω.
Τα τέρματα σημείωσαν οι: Ζαμπέτας (25'30), Καλογερόπουλος 21' Παπαδόπουλος 29'. Στον μικρό τελικό ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Παμβαγιακό. Το τέρμα σημείωσε ο Νίκος Βάγγης στο 3'.
Οι αγώνες σημαδεύτηκαν από τρείς σοβαρούς τραυματισμούς αφού δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές του Παμβαγιακού Χαροκόπο και Χατζήνα και τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Βαρλάμο.
Μορφή του τουρνουά ο τερματοφύλακας του Ιωνικού Μακρογιαννέλης.
Η ομάδα της Νεάπολης είχε μόνο 11 παίκτες στην αποστολή της.

Ιωνικός
Αιγάλεω
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ 2-1
Ύστερα από ένα πολύ καλό ματς με ολική ανατροπή το Αιγάλεω επικράτησε 2-1 του Παμβαγιακού. Προηγήθηκε η ομάδα της Βοιωτίας στο 26' με τον Ζερκούλη και ισοφάρισε στο 26' ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά. Το τελικό 2-1 πέτυχε με την εκπνοή του αγώνα στο 30' με τον Πούλιο.
Διαιτήτευσε η Αλεξία Αλεξοπούλου από την Ανατολική Αττική.
ΑΙΓΑΛΕΩ (προπονητής Ηλίας Συναδινός): Μπέλας, Συναδινός, Σάμιος, Κολοκοτρώνης, Τάσης, Ζαμπέτας, Βασιλειάδης, Παπαδάκης, Τζανουδάκης, Κατσαρός, Καλογερόπουλος.
ΠΑΓΚΟΣ: Κατσικογιάννης, Πούλιος, Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος, Λαγκαδίτης, Πλασκοβίτης, Σίνος.
Ατρόμητος
Παμβαγιακός
Αναμνηστική φωτό όλων των ομάδων
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ (προπονητής Νίκος Θεοδώρου): Κοβός, Ντάμκας, Γεωργαντάς, Τσέλλος Σ., Τσέλλος Π., Τσαρουχάς, Αγγέλου Π., Θεοδώρου, Μπελιάς, Ζερκούλης, Κωστής Α.
ΠΑΓΚΟΣ: Χαροκόπος, Κατρικιώτης Ν., Μπίθωσης, Τσέλλος Χ., Χατζήνας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 0-2
Ο Ιωνικός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Γεωργίτσος 4' και Πάντος 14'. Τον αγώνα διαιτήτευσε η Βανέσσα Μαραγκού απο την Ανατολική Αττική.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μακρογιαννέλης, Κακογιάννος, Πάντος, Σειτανίδης, Αλιφεράκης, Ντεμέλης, Παπαδόπουλος, Σδρένιας, Γεωργίτσος, Ξενάριος, Ιωσηφίδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ(προπονητής Σταύρος Ηλιόπουλος): Βαρλάμος, Κωνσταντινίδης Θ., Κωνσταντινίδης Α., Μισαηλίδης Σ., Μισαηλίδης Κ., Κότσαλος, Πούλος, Σπανός, Κονταράκης, Βάγγης.
ΠΑΓΚΟΣ: Ηλιόπουλος, Ψυρογιάννης, Αντωνίου, Λευτεράκος, Τσιλάβης, Ρηγανιάς, Τσιτσίκος, Γαργάνης, Σκορδαλιός, Μανωλίτσης, Τριανταφύλλου,Μαρίνου.
***Οι αγώνες είχαν διάρκεια 30'.
***Τον αγώνα παρακολούθησε ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος, ο Καίσαρης Τσιριμιάγκος, ο Λύσανδρος Τσιρικολιάς ο επιχειρηματίας Νταβάκος που έχει το ''Αριστον '' και 200 περίπου φίλαθλοι.
*** Μαζεύτηκαν πολλά τρόφιμα για το κοινωνικό Παντοπωλείο του Περιστερίου.
***Τελική κατάταξη:
  1. Ιωνικός
  2. Αιγάλεω
  3. Ατρόμητος Αθηνών
  4. Παμβαγιακός.
Ανέστης Τσακίρογλου