Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Βραβεύτηκαν από τον ΦΕΟΘ και το Δήμο Θηβαίων αθλητές του Badminton






                            
        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
            ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ                                                
                     Γραφείο Τύπου

Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 3
Ταχ.Κώδικας: 32 200
Τηλ: 2262 -3-50652
Fax:     2262-0- 27628
Site: www.thiva.gr
Θήβα  2/11/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραβεύτηκαν από τον ΦΕΟΘ και το Δήμο Θηβαίων  αθλητές του Badminton


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, το Περιφερειακό Προκριματικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α' φάσης , αγωνιστικού έτους 2015-2016 για τις κατηγορίες U-15 και U-19 Βadminton, στο κλειστό γήπεδο Θήβας, που συνδιοργάνωσε ο Φίλαθλος Επιμορφωτικός Όμιλος Θήβας ( ΦΕΟΘ).

Παράλληλα,  βραβεύτηκαν από τον ΦΕΟΘ και το Δήμο Θηβαίων για την ιδιαιτέρως σημαντική νίκη τους, οι αθλητές του ΦΕΟΘ Μιχαήλ-Μάριος Μπουλίος και Δήμητρα – Καλομοίρα Κρουστάλη, που έλαβαν πρόσφατα, στους προκριματικούς αγώνες του Σιδηρόκαστρου, την πρόκριση για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Badminton σε Πολωνία και Ρωσία.  

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους δύο αθλητές από τη Θήβα, που θα συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα Badminton  στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, τον  ΦΕΟΘ, τους γονείς και τους προπονητές των παιδιών λέγοντας χαρακτηριστικά :

Πιστεύω ότι τα εξαίρετα αυτά παιδιά θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.  Η νίκη τους μας κάνει όλους υπερήφανους. Είναι  αισιόδοξο το γεγονός ότι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην Ελλάδα,  εξακολουθούν να σημειώνονται επιτυχίες, αφού υπάρχουν ακόμα νέοι και νέες με όραμα και αγάπη για τον αθλητισμό, που δεν σταματούν παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε.  Ο Φίλαθλος Επιμορφωτικός Όμιλος Θήβας δίνει την ευκαιρία στους νέους της Θήβας, να γνωρίσουν την αξία του αθλητισμού, να γυμνάσουν το σώμα τους και να σχηματίσουν την προσωπικότητά τους με θετικά στοιχεία. Και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η κοινωνία μας.  Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς των αθλητών, που τους στηρίζουν και τους προέτρεψαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και φυσικά στους προπονητές τους, κυρίους Αριστείδη Μπουλίο και Μπάμπη Ζαχόπουλο”.