Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ

Ο Α.Ο.Μαυροματίου στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Ά Κατηγορία προσθέτει 4 μεταγραφές ποδοσφαιριστών, οι 3 εκ των οποίων είναι και γηγενείς.
Συγκεκριμένα προσθέτει στον ενεργητικό του:


1.Τον 18χρ. Βασιλείου Θανάση. Τερματοφύλακας με μεταγραφή από τον Α.Ο.Περιστερίου έχοντας αγωνιστεί σε Επαμεινώνδα Λεύκτρων, Λεβαδειακός Κ-17, Πελοπίδα και Μικτές Βοιωτίας. Ο ύψους 1.97 γκολκίπερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας του χωριού του! 2.Τον 35χρ. Γιαννάκη Λευτέρη. Αμυντικός από τον Επαμεινώνδα Λεύκτρων. Ο πολύπειρος δυναμικός αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο μετά το πέρασμα του από Λεύκτρα,Θήβα,Ύπατο.3.Τον 19χρ. Παπαναστασίου Πέτρο. Αμυντικός μέσος από την Α.Ε.Νίκαια με θητεία στον Απόλλων Αθηνών Κ-17, Α.Ο.Θήβα. Ο νεαρός έχει πλέον 2 συμμετοχές με τον Α.Ο.Μαυροματίου όντας κορυφαίος και στα δυο ματς.4.Τον 22χρ. Τόπτσιου Βασίλη. Αμυντικός από τον ΑΣ.Λεονταρίου. Ένας ακόμα δυναμικός νεαρός που έρχεται να βοηθήσει την ομάδα.
Κινήσεις ουσίας από τους παράγοντες του Α.Ο.Μαυροματίου που προσπαθούν να προσθέσουν ομοιογένεια στην ομάδα με γηγενείς ποδοσφαιριστές, ευελπιστώντας την παραμονή στην Ά Κατηγορία Βοιωτίας και το χτίσιμο της ομάδας σε γερές βάσεις.