Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ:ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ


b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-fthinoporo_pao-k17-atr-17.jpg
Σημαντική νίκη με το εμφατικό 6-2 πανηγύρισε η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού, επί της αντίστοιχης του Ατρόμητου, στο παιχνίδι που έγινε στο "Γ. Καλαφάτης" για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου, του Α’ ομίλου, του Πρωταθλήματος K17 της Super League.
Η ομάδα των Μαραγκού-Συλαϊδόπουλου παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο μετέβαλαν το 1-1 του πρώτου μέρους σε 6-2 με τη λήξη του ματς σημειώνοντας 5 τέρματα σε ένα 45λεπτο όπου κυριολεκτικά ήταν καταιγιστικοί.
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με προβολή του Σέχου μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον Λαχανά και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν με το 1-1 για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη οι πράσινοι πήραν προβάδισμα στο σκορ κάνοντας το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλομοίρη. Το 3-1 έγινε με αυτογκόλ των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με τον Νιτσάκη.
Στη συνέχεια ο Εμμανουηλίδης με δυο γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ αρχικά στο 4-2 με σουτ με το αριστερό από πλάγια μέσα από την περιοχή ενώ το 5-2 έγινε και πάλι με σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα μάλιστα να βρίσκει αρχικά το δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήγει στα δίχτυα. Αυτό ήταν το ένατο γκολ σε επτά ματς για τον πρώτο σκόρερ των πράσινων.
Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Ζωγραφάκης με κεφαλιά με τους πράσινους να παίρνουν ένα ακόμη τρίποντο και να παραμένουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Σπίνος, Ζωγραφάκης, Πογιάννης, Μανιδάκης, Θεοδωράκης, Εμμανουηλίδης, Σούλτσε, Καλομοίρης, Σέχου, Δουγένης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Σκεντεράι, Χριστοδούλου, Βενέτης, Φραντζέσκος και Παλασκώνης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσκινάς, Στοιλας, Βιταλιώτης, Πατσίκας, Σκουτέρης, Χοχλαστός, Μουρελάτος, Νιτσάκης, Λαχανάς, Αυγουστάτος, Βαγγέλης. Έπαιξαν και οι Μητρόπουλος, Σαββίδης, Λέτσι, Μαράνος, Διακογεωργίου.

Η βαθμολογία
#ΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΒΑΘ.
1A.E.K.718
2ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ716
3ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ713
4ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.610
5ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.77
6ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ77
7ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ75
8ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ82