ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΣ Γ ' ΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΣ ΒΟΙΩΤΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ !!!

Ανανέωσε την συνεργασία του με την Ιστορική , Πρωταθλήτρια πέρσι τής Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαιρική Ομάδα τού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ , ο Βοιωτός σκληροτράχηλος Αμυντικός Μηνάς Κουτσοδήμος .
Ο 20 χρόνος Μηνάς Κουτσοδήμος πού ξεκίνησε την Ποδοσφαιρική του Καριέρα από την Ποδοσφαιρική Ομάδα τής Γενέτειρας του τον Α.Ο. ΠΛΑΤΑΙΩΝ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ιστορική ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ έχοντας στο ενεργητικό του πέρσι μία εντυπωσιακή ποδοσφαιρική περίοδο με την φανέλα τής Πρωταθλήτριας τής Δ ' Εθνικής Ομάδας τού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ , πού την ερχόμενη Ποδοσφαιρική Περίοδο θα αγωνιστεί στο νέο Πρωτάθλημα τής Γ ' Εθνικής Κατηγορίας , δεν αρνήθηκε την πρόταση πού τού έγινε για ανανέωση τής συνεργασίας του με την Ιστορική Ομάδα τού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ , πού έχει μεγάλη Ιστορία στον χώρο τού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με θητεία ετών σε Α ' , Β ' και Γ ' Εθνική Κατηγορία .

Η περσινή πετυχημένη Ποδοσφαιρική Περίοδος τού Βοιωτού Μηνά Κουτσοδήμου μέ τήν φανέλα τού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλη την εντυπωσιακή πορεία κατάκτησης τού Πρωταθλήματος τής Δ ' Εθνικής , αλλά και στους Αγώνες τού Κυπέλλου , δεν άφησε '' ασυγκίνητους '' Ποδοσφαιρικούς Συλλόγους τής Γ ' και Β ' Εθνικής Κατηγορίας !!! πού τον βολιδοσκόπησαν προκειμένου να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους .
Η αντίδραση όμως τού Μηνά Κουτσοδήμου ήταν άμεση στην πρόταση ανανέωσης τής συνεργασίας του με την Ιστορική Ποδοσφαιρική Ομάδα τού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ και συμφώνησε να αγωνιστεί και την ερχόμενη Ποδοσφαιρική Περίοδο στο Πρωτάθλημα τής Γ ' Εθνικής , όπου με την συμμετοχή και τής ΑΕΚ έχει αποκτήσει Μεγάλη Ακτινοβολία !!!

Οπως δήλωσε στό ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ καί τόν Δημήτρη Σοβατζή , ο Βοιωτός σκληροτράχηλος Αμυντικός Μηνάς Κουτσοδήμος , μετά την περσινή Μαγική και άκρως Εντυπωσιακή Ποδοσφαιρική Περίοδο η οποία επιβραβεύθηκε από την κατάκτηση τού Πρωταθλήματος , με γνώμονα την Μεγάλη Ιστορία τού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ πολλά χρόνια σαν Π.Α.Ε. στα Επαγγελματικά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου τού Πανελληνίου , τον Φανταστικό τού Φίλαθλο Κόσμο , το Διοικητικό του Συμβούλιο πού απαρτίζεται από σοβαρούς και φιλόδοξους Ποδοσφαιροπαράγοντες πού τιμούν και υπηρετούν με μεγάλο μεράκι την Μεγάλη Ιστορία του Συλλόγου αλλά και τον Προπονητή Λουτσιάνο Ντέ Σόουζα , με μεγάλη χαρά ανανέωσε την συνεργασία του , διότι αγωνιζόμενος με την Ιστορική Φανέλα τού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ αισθάνεται Δέος , απέναντι στην Ιστορία του αλλά και τον Φανταστικό του Φίλαθλο Κόσμο , πού με την δυναμική του παρουσία σε κάθε αγώνα προσδίδει φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών και αποδίδουν τα μέγιστα μέσα στο τερέν .
Ειδικά για τον Προπονητή τής Ανόδου στην Γ ' Εθνική . παλαίμαχο Άσσο τής SKODA ΞΑΝΘΗΣ , τού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , και πολλών άλλων Ομάδων , Λουτσιάνο Ντέ Σόουζα , ο Μηνάς Κουτσοδήμος δήλωσε ότι έχει το προνόμιο πέρα από τις Άριστες Τεχνικές Γνώσεις πού διαθέτει και τις μεταδίδει με μοναδικό τρόπο στους Ποδοσφαιριστές του , να ασχολείται πολύ με τούς νέους Ποδοσφαιριστές , κάτι πού το βίωσε και ο ίδιος πέρσι και περιμένει να το βιώσει με ανυπομονησία και την ερχόμενη Ποδοσφαιρική Περίοδο στο Πρωτάθλημα τής Γ ' Εθνικής Κατηγορίας μαζί του .


Είναι φανταστικό αυτό πού βίωσα πέρσι Δηλώνει ο Βοιωτός Αμυντικός : Αγωνιζόμασταν στην Δ ' Εθνική και αισθανόμουν ότι αγωνιζόμασταν στην Α' Εθνική , αφού το όλο κλίμα αυτής τής Ομάδας είναι απίστευτα Εντυπωσιακό !!!
Στόχος την ερχόμενη Ποδοσφαιρική Περίοδο είναι η κατάκτηση τού Πρωταθλήματος τής Γ ' Εθνικής , η Ανοδος στην Β ' Εθνική με τελική κατάληξη την Άνοδο στην Α ' Εθνική όπου είναι η φυσική θέση τού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ δηλώνει ο Μηνάς Κουτσοδήμος .
Στην προσωπική Ερώτηση για το δικό του Ποδοσφαιρικό Μέλλον ο Μηνάς Κουτσοδήμος δήλωσε ότι βιώνει μεγάλες στιγμές στην Ποδοσφαιρική Οικογένεια τού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ και το Όνειρο του είναι σύντομα να αγωνιστεί μαζί του στην Α ' Εθνική Κατηγορία !!!

Τό ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ οι Συνεργάτες του και ο Διαχειριστής του Δημοσιογράφος - Αθλητικογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής εύχονται στον Βοιωτό Ποδοσφαιριστή Μηνά Κουτσοδήμο
καλή και δημιουργική Ποδοσφαιρική Περίοδο στο ερχόμενο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου τής Γ ' Εθνικής με την Φανέλα τού Ιστορικού Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ .



ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com