Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ



Θέαμα και γκολ απο τους βετεράνους Ειδυλλιακού και Ανθούπολης
Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ειδυλλιακού ύστερα απο ένα συναρπαστικό μάτς στο αποχαιρετιστήριο αγώνα της χρονιάς που έδωσαν στο δημοτικό γήπεδο βιλλίων αντιμετώπισαν τους ομολόγους της Ανθούπολης όπου γνώρισαν την ήττα με 3-5. Οι παίκτες του προπονητή Ηλία Δερβένη στάθηκαν άτυχοι αφού τρεις φορές η μπάλα κτύπησε στα δοκάρια.
Κακή στιγμή ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Α. Μεγάλου ο οποίος έπαθε διάστρεμμα και αντικαταστάθηκε απο τον Γιάννη Τσετίνη.
Για την ιστορία τα τέρματα της γηπεδούχου ομάδας σημείωσαν οι Βάππας 23′ Τζαβάρας (58’73′). Δοκάρια είχαν οι Τζούρος 25′ Τιπτηρής 34′ και Δήμος ύστερα απο εκτέλεση πέναλτι 78′.
Για λογαριασμό των φιλοξενουμένων σκόραραν οι: Γιαννόπουλος 10′ Δουδέσης(αυτογκόλ 17′),Μακρής 61′ και Μπακλαβάς Ε(64′ 76).
Διαιτήτευσαν οι: Δημόπουλος-Βιτσέντζος-Βάλλας. Γιατρός του αγώνα ήταν ο Αντώνης Ιωάννου.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ(προπονητής Ηλίας Δερβένης): Μεγάλος Α(41′ λόγω τραυματισμού Τσετίνης), Λεκίτσας, Νούτσης, Δουδέσης, Γουναρίδης, Τζούρος, Βάππας, Μπότσης, Δήμος, Τιπτηρής,Νίκας,
Αγωνίστηκαν και οι: Τζαβάρας, Σκουλάξινος, Μεγάλος Ι,Μπόφος, Παυλίτο.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ(προπονητής Τάσος Μπακλαβάς): Τσετίνης(41′Μπεθάνης), Γιαννόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπακλαβάς Ε, Μπακλαβάς Α, Τσεσμελής, Σαράντης, Κολοκίτας, Ηλιόπουλος, Γαλανόπουλος , Μακρής.
***Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ειδυλλιακού Δημήτρης Παππάς ο Θοδωρής Βάππας ο οποίος επι προεδρίας του ο σύλλογος των Βιλλίων μεγαλούργησε, ο Γιώργος Μπεθάνης και αρκετές οικογένειες με τα παιδιά των βετεράνων.. κ.α.
***Μετά το τέλος και μεταξύ τυρού και αχλαδιού οι βετεράνοι του Ειδυλλιακού δείπνησαν στην ταβέρνα του Δημήτρη Λιώρη ”Οπως Παλιά”στα βίλλια και έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.
Ρεπορτάζ:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ