Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΒΟΙΩΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΚΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ '' ΝΟΤΕΣ & ΝΟΤΕΣ '' !!! ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΊΆΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΟ Η ΘΗΒΑ & ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ '' ΤΖΑΚΙ '' !!!

Ο Καταξιωμένος Βοιωτός Καλλιτέχνης Δημήτρης Μπέκας πού με την νέα του Μεγάλη Επιτυχία
'' Λυπάσαι όλο λες και κλαις '' κάνει Πάταγο !!! θα κοσμήσει με την παρουσία του μαζί με το Εντυπωσιακό Συγκρότημα '' Νότες & Νότες '' την κοινή Επετειακή Εκδήλωση των Ιστορικών , Αδελφοποιημένων Ποδοσφαιρικών Συλλόγων τής Θήβας τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ των 45 Ετών και τού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ των 105 Ετών πού θά πραγματοποιηθεί στο Κοσμικό Κέντρο
'' ΤΖΑΚΙ '' ,στον Σ.Σ. τής Θήβας το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 το βράδυ .
Λα'ι'κή , Παραδοσιακή , Δημοτική Μουσική και Τραγούδια αναμένεται να βάλουν '' Φωτιά '' !!! στην διασκέδαση τού κοινού αφού ο Δημήτρης Μπέκας καί τό Συγκρότημα '' Νότες & Νότες '' βαδίζουν από Επιτυχία σε Επιτυχία σε Λα'ι'κές Εκδηλώσεις τού Πανελληνίου πού προσκαλούνται .
Ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Σοβατζής και τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο Ιστορικών Θηβαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομάδων , ευχαριστούν προσωπικά τον Δημήτρη Μπέκα και το Συγκρότημα '' Νότες & Νότες ''
διότι με την όλη τους στάση απέναντι στην Εκδήλωση τής Χρονιάς για το Θηβαϊκό Ποδόσφαιρο , παρά την οικονομική κρίση , απέδειξαν ότι Αγαπούν τον Αθλητισμό και με περίσσια Ανιδιοτέλεια και προσωπικές θυσίες στηρίζουν την ερχόμενη Εκδήλωση τής Χρονιάς για το Θηβαϊκό Ποδόσφαιρο πού αναμένεται να γραφτεί με Χρυσά Γράμματα στην Ιστορία τού Θηβαϊκού Ποδοσφαίρου , με πολλές Τιμητικές Απονομές ( 10 τον αριθμό !!! ) σε πρωταγωνιστές τής Ιστορίας των δύο Θηβαϊκών Ποδοσφαιρικών Συλλόγων , και όχι μόνο !!! , και βέβαια με πολλά Χάπενινγκ , Δώρα και Εκπλήξεις αλλά και την Επίσημη Παρουσίαση τής Φετινής Φανέλας των δύο Ιστορικών Θηβαϊκών Ποδοσφαιρικών Συλλόγων από Καλλίγραμμες Κοπέλες !!!


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com





ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com