Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ

Επιστρέφει στην ΑΕΚ (και) ο Κασάπης!

Άλλη μία προσωπικότητα που έχει γράψει ιστορία με την ΑΕΚ της δεκαετίας του '90, "επαναπατρίζεται" για να συμβάλει στο σχέδιο αναγέννησης του συλλόγου. Μετά από εννέα χρόνια, ο Μιχάλης Κασάπης "φοράει" ξανά τον δικέφαλο!
Μετά τους Μπάγεβιτς, Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Ζήκο, Μπορμπόκη και Βασίλη Δημητριάδη, η νέα "παλιοσειρά" (και μάλιστα μαθημένη σε τίτλους) που αναλαμβάνει πόστο στην ΑΕΚ, είναι ο Μιχάλης Κασάπης.
Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης επιστρέφει στον σύλλογο που αγάπησε, εννέα χρόνια μετά την αποχώρησή του από αυτόν. Το πόστο που αναλαμβάνει είναι αυτό του "κατάσκοπου"-σκάουτερ. Δουλειά του θα είναι να παρακολουθεί τα παιχνίδια των αντιπάλων της ΑΕΚ και να υποβάλλει αναλυτική έκθεση στον Τραϊαννό Δέλλα.
Ο Κασάπης, μάλιστα, έχει και εμπειρία από χαμηλές κατηγορίες, καθώς έχει θητεύσει ως προπονητής στην Καλλονή, τον Φωκικό και τη Χαλκίδα.
Η αποστολή για τα "αποκαλυπτήρια" με Ομόνοια
Τους 22 ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή της ΑΕΚ για το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα, το οποίο αποτελεί παράλληλα και το πρώτο που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ μπροστά στο κοινό της: αυτό με την κυπριακή Ομόνοια, το προσεχές Σάββατο.
Οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι: Βούρας, Ντούνης, Γεωργέας, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Τσουμάγκας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Παληαρούτας, Γροντής, Παυλής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Πλατέλλας, Ράμα, Ρόβας, Τσούπρος, Σταθάκης, Μούργκα, Τσουκαλάς και Κέζος.
Όπως γίνεται αντιληπτό, από την αποστολή απουσιάζει ο ανέτοιμος Μπρούνο Τσιρίλο, καθώς και ο τερματοφύλακας Φώτης Καραγκιολίδης που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.