Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ...ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...Γ.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ..!!!
Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας μας με τιμή 15€.















Ο Βαγγέλης Κοτσίφης από χθες ανήκει στο δυναμικό του Παμβαγιακού και αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη μεταγραφή (προηγήθηκαν Κουτρούμπας, Τσοπανέλης) για την ομάδατων Βαγίων. Ο 23χρονος μεσοαμυντικός που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στο Κόκκινο την νέα σεζόν θα
Ο Βαγγέλης Κοτσίφης
Ο Βαγγέλης Κοτσίφης
αγωνισθεί και πάλι κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Αγγέλου.
Πάντως απ” ότι φαίνεται ο Παμβαγιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις με αυτές τις τρεις προσθήκες αφού είναι δεδομένο οτι έχει κρατηθεί και ο περσινός κορμός της ομάδας με τον Γιώργο Αγγέλου να θέλει να δουλέψει με ένα ποιοτικότερο και ευέλικτο σχήμα.
«Θα προχωρήσουμε σε άλλη μεταγραφή μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό ενώ θα δώσουμε και βάρος στην απόκτηση νεαρών παικτών» θα μας πει ο προπονητής του Παμβαγιακού.

Ρεπορτάζ:Γιώργος Δρίτσα


Πήρε Γκικόπουλο το Κόκκινο 

Την δεύτερλη του μεταγραφή έκανε ο Π.Α.Ο.Κ. Η ομάδα του Κοκκίνου μετά τον Δαμπάνη απέκτησε και τον επιθετικό Γιώργο Γκικόπουλο που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα Ορχομενού και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α.Ε.Ο. πετυχαίνοντας μάλιστα και 11 γκολ στο πρωτάθλημα της α” κατηγορίας στη Βοιωτία.

Έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Φράγγα ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή ενώ σύμφωνα με τους διοικούντες αναμένονται και άλλες καλές προσθήκες στην ομάδα έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα. 


Το μεταγραφικό μπαράζ στο Κόκκινο συνεχίζεται. Πριν από λίγο η ομάδα του ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον 20χρονο αριστερό αμυντικό Σωτήρη Ραχούτη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα των Πλαταιών.
Έτσι μετά τον Δαμπάνη και τον Γκικόπουλο ο Ραχούτης συμπληρώνει σιγά σιγά το πάζλ για την ομάδα του Βαγγέλη Φράγγα και απ” ότι λένε οι πληροφορίες τώρα στο Κόκκινο ετοιμάζονται και για το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ!!!
Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε και την εκ νέου συνεργασία με τον Παντελή Βασιλάκη…
Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του Π.Α.Ο.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ειναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ…..Παντελο τα λόγια ειναι περιττά για το ήθος και την ποδοσφαιρική σου αξία….υγεία πάνω απ όλα …..»



Ο Βασίλης Δελιανίδης είναι ο νέος προπονητής της Δόξας. Η διοίκηση της ομάδας του Μουρικίου ήρθε σε συμφωνία με τον Κοκκινιώτη τεχνικό που αναλαμβάνει το… βάρος να επαναφέρει την ομάδα στην α” κατηγορία.
Ο Βασίλης Δελιανίδης την περσινή χρονιά εργάστηκε εν πρώτοις στην Προοδευτική Λάρυμνας και εν συνεχεία στην ομάδα των Πλαταιών.