Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Βετεράνοι Περάματος-Πέλοππας Θήβας 1-1



του Μπίλη Βαζαίου...





Ισοπαλία 1-1 είχαμε στο Πέραμα τη Δευτέρα το απόγευμα στο φιλικό μεταξύ των Βετεράνων του Περάματος και Παλαιμάχων παικτών του Πέλοππα Θήβας.

Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι με αρκετή κυκλοφορία της μπάλας, αντάξιο της φήμης και των δύο ομάδων.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί το διασκέδασαν.

Οι Βετεράνοι του Περάματος ευχαριστούν τα παιδιά που ήρθαν από το Θήβα και επιφυλάσσονται στο μέλλον για παιχνίδι στην έδρα τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30' με τον Μπαλωμένο για να ισοφαρίσει στο 38' ο συνήθης ύποπτος Πετρόπουλος Νίκος, ο οποίος έχασε, μαζί με τον αδερφό του, Αντρέα, από 2 ευκαιρίες για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Για τις 2 ομάδες αγωνίστηκαν οι:


Βετεράνοι Περάματος(Φούσκας-Μπάκας): Τσαγκάρης, Μιχαλάτος, Ιορδανίδης, Φούσκας, Γιάλβαρης, Κριτσωτάκης, Αντωνίου, Καρατζάκης, Πετρόπουλος Α., Πετρόπουλος Ν., Μπάκας Στ., Παπαστεφάνου Γ.Ν., Γιαβρής, Αναστασίου, Κάσαρχος


Στον αγώνα ήταν και ο πρόεδρος Παπαστεφάνου Γ.Π., μαζί με τους παίκτες Πατεράκη, Δημόπουλο και Λαμπρινίδη, οι οποίοι δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμών.


Πέλοππας Θήβας(Κουτσοβασίλης Β.): Φουστανελάς, Κουτρουμάνος, Νάσκος, Ευσταθίου, Ζωγράφος, Κουτσοβασίλης Β., Φασούλας, Τσιώλης, Μπαλωμένος, Μπάκας, Φραγκάς, Κολκαπίρης