Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Στους «8″ η Θήβα 1-0 στα Καμμένα Βούρλα



ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΌΓΟ ΑΕΡΑ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.  ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ Ο Α.Ο ''Η ΘΗΒΑ'' ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΘΙΜΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ 117' ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ΣΤΟ 12'-18' ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΖΙΤΖΟΓΛΟΥ.
ΣΤΟ 21' Ο ΚΑΛΥΒΑΣ
ΣΤΟ 30' ΤΑΜΑΜΗΣ
ΣΤΟ 32' Ο ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ
ΣΤΟ 58' ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
ΣΤΟ 90'+4' Ο ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ.
ΣΤΟ 110' Ο ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ
ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ Ο ΕΛΕΖΙ(Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'') ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ(ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!




Ο πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης, το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΘΗΒΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Δ.Σ. του ΑΟ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ για την άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή της ομάδας μας στο χθεσινό μεταξύ μας παιχνίδι.Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και Καλό Πάσχα!







Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο που ήρθε χθες στα Καμένα Βούρλα για να στηρίξουν τις προσπάθειες μας και να πάρουμε την πρόκριση για τα προημιτελικά στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος ερασιτεχνών. 


Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'' Ο ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΙΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.


Η ομάδα της Πύλου επικράτησε με 3-0 των Διλινάτων Κεφαλλονιάς.
Ετσι το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη πήρε το εισιτήριο για τους "8" του θεσμού και συνεχίζει για ακόμη πιο ψηλά. Αλλωστε στην επόμενη φάση οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας θα παίξουν και πάλι εντός έδρας. Αντίπαλος τους θα είναι η Θήβα που κέρδισε τα Καμένα Βούρλα εκτός έδρας με 1-0, χάρις σε γκολ στο 118' της παράτασης. Ο αγώνας του Τσικλητήρα Πύλου με τη Θήβα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου στο γήπεδο της Πύλου. Οσον αφορά τη συνάντηση με τα Διλινάτα τα γκολ για τον Τσικλητήρα πέτυχαν ο Δούνιας στο 4' με σουτ, ο Νάτσης στο 58' με σουτ και ο Μαραβέλας στο 73' με πλασέ.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Ελευθερίας.

Source: https://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/7173-stous-8-tou-kypellou-erasitexnon-o-tsiklitiras-pylou-3-0-ta-dilinata