Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Νέος άνεμος στο Κόκκινο με ισχυρό Δ.Σ. Πρόεδρος ο Γιώργος Νίκας


0
  Η αγάπη για τον ΠΑΟΚ ήταν δεδομένη. Έτσι στο Κόκκινο μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έδιναν ένα αβέβαιο μέλλον στην ομάδα τα πάντα άλλαξαν άρδην προς το καλύτερο κι έτσι ο «δικέφαλος» χωρίς χρονοτριβή απέκτησε ένα νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο φέρνοντας πλέον ένα διαφορετικό άνεμο αισιοδοξίας στον περσινό φιναλίστ του κυπέλλου Βοιωτίας. Το νέο Δ.Σ. με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο Γιώργο Νίκα αποτελείται  από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να δουλέψουν σκληρά για να καθιερωθεί ο ΠΑΟΚ στα μεγάλα «σαλόνια» της Βοιωτίας.
Το νέο Δ.Σ.      
Πρόεδρος: Γιώργος Νίκας
Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Νίκας
Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Νίκας
Αντιπρόεδρος: Πάνος Κόλλιας
Γεν. Γραμμ.: Χρήστος Νίκας
Ειδ. Γραμμ.: Θεόδωρος Θεοδώρου
Ταμίας: Αλέξανδρος Ανδρίτσος
Γενικός Αρχηγός: Σταύρος Δελιανίδης
Έφορος Υλικού: Παναγιώτης Νίκας
Μέλη: Γιώργος Κατσιμίχας
 Ιωάννης Καλαμάρας
Κώστας Μπολέτης
 Βαγγέλης Δαραμάρας
Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Νίκας μίλησε στο stereasports: «Παρά τις όποιες δυσκολίες που υπήρξαν καταφέραμε να βγάλουμε ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε τον τόπο τους και την ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με πρότειναν για πρόεδρο και πιστεύω πως θα τους δικαιώσω. Θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για την ομάδα και στόχος μας θα είναι η παραμονή του ΠΑΟΚ στην α” κατηγορία. Επιπλέον θέλουμε να αγωνιστούν στην ομάδα όσα περισσότερα παιδιά από το χωριό. Ως Δ.Σ. ζητάμε τη βοήθεια και την συμπαράσταση όλων γι” αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνουμε»
Τώρα πρώτιστο μέλημα της νέας Διοίκησης είναι να κλείσουν τον προπονητή για την ομάδα έτσι ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.