Μπορεί ο Απόλλωνας να μην ευτύχησε να παραμείνει στην α” κατηγορία αλλά αυτό δεν πτόησε σε καμιά περίπτωση την διοίκηση της ομάδας του Ακραιφνίου να ξεκινήσει την μεταγραφική στέλεχωση για την σύντομη επάνοδο. Έτσι αφού κράτησε στην ομάδα τον προπονητή Γιάννη Καντά άμεσα «κτύπησε» και στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας πέντε παίκτες που κάλλιστα θα μπορούσαν να αγωνιστούν και σε ομάδες Γ” Εθνικής αφού και την εμπειρία έχουν αλλά και τα προσόντα.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Γιάννης Ζυγογιάννης, Βασίλης Ζυγογιάννης, Βασίλης Μπότσης, Γιώργος Σπανός και Νίκος Παυλιώτης. Παράλληλα ο Απόλλων έκανε και επένδυση για το μέλλον αποκτώντας το «δικό της» παιδί Αντώνη Κατσαβρηά.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η παρουσίαση των παικτών έγινε την Δευτέρα το βράδι στα γραφεία του συλλόγου και το steresports ήταν εκεί… Στους νεαποκτηθέντες μίλησε ο πρόεδρος Μιχάλης Βασιλείου, ο υπέυθυνος ακαδημιών Γιώργος Μπεθάνης και ο προπονητής Γιάννης Καντάς με τον βοηθό του Βασίλη Δελιανίδη.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Γιάννης Ζυγογιάννης
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓεννήθηκε στις 29/1/1987. Μεσοαμυντικός με οργανωτικές τάσεις. Πολύπειρος παίκτης αξίας έχοντας φάει με το… «κουτάλι» τις ανώτερες κατηγορίες. Έχει αγωνισθεί σε Κιθαιρώνα, Κάστρο, Λεβαδειακό, Ανδρούτσο Γραβιάς (Γ” Εθνική), Φωκικό (Γ’), Νέους Επιβάτες (Γ’), Θήβα (Δ” Εθνική), Λουκίσια (Δ’), και Προοδευτική Λάρυμνας.
Βασίλης Ζυγογιάννης
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Γεννήθηκε στις 16/3/1988. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικό χαφ. Και αυτός με εμπειρία σε ανώτερα πρωταθλήματα. Έχει αγωνιστεί σε Παναλίαρτο, Δάφνη Ερυθρών (Δ” Εθνική), Πλαταιές, Επαμεινώνδα (Δ’), Ολυμπιακό Πύργου Ηλείας (Δ’).
Βασίλης Μπότσης
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Γεννήθηκε στις 27/3/1993. Αν και 22 ετών συμπλήρωσε ουσιαστικά ως παίκτης ια δεκαετία στα Βάγια και όντως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Βοιωτίας. Έχει αγωνισθεί και ως αριστερό μπακ χαφ αλλά και ως επιτελικός μέσος. Διαλέγετε και παίρνετε…
Γιώργος Σπανός
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓεννήθηκε στις 18/11/1995. Τερματοφύλακας με εμπειρία έχοντας αγωνισθεί σε Ορχομενό, Παρνασσό (Δ” Εθνική), Οπούντιο Μαρτίνου (με άνοδο στην Γ’) και Προοδευτική Λάρυμνας.
Νίκος Παυλιώτης
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜεσοεπιθετικός επανέρχεται στον Απόλλωνα. Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αταλάντης βοηθώντας να παραμείνει στην κατηγορία της α” Φθιώτιδας. Έχει αγωνισθεί και σε Νίκη Λ., Απόλλωνα, Παναλίαρτο.
Αντώνης Κατσαβρηάς
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ βενιαμίν των μεταγραφών. 16 ετών (12/6/1999) και το μέλλον του ανήκει. Κατάγεται και ζει στο Ακραίφνιο και ήρθε πίσω από την παιδική ομάδα του Ιόλαου Θήβας.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η «ψυχή» της ομάδας Σταμάτης Μακρής ανάμεσα σε Σπανό και Μπότση