Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο Σ.Δ.Υ.Μ ΘΗΒΑΣ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 3ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ!





                                                    
       Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος "Τροφώνιος" Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη Λειβαδιά την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015. Ο λαικός ημιμαραθώνιος, διοργανώθηκε με τη συμβολή του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λειβαδιάς (ΑΚΟΛ) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Τροφώνια"2015 και περιελάμβανε,εκτός από την ημιμαραθώνια διαδρομή των 21 χλμ,αγώνες 10 χλμ,5 χλμ, 1000μ. και 600μ. αθλητών-τριών special Olympic.
Στην κατά γενική ομολογία άψογη διοργάνωση χαρακτηριστική ήταν τόσο η μεγάλη συμμετοχή των αθλητών,όσο και οι αξιόλογες επιδόσεις που καταγράφτηκαν.Πάνω από 180 δρομείς από την ευρύτερη περιοχή πήραν μέρος στην ημιμαραθώνια διαδρομή,ενώ πλούσια σε συμμετοχές ήταν και η διεξαγωγή των μικρότερων αγωνιστικών διαδρομών.
Στον 3ο "Τροφώνιο" δρόμο 2015 δυναμική ήταν και η παρουσία του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας,καθώς τίμησε τον αγώνα με τη συμμετοχή περισσότερων από 40  δρομείς του συλλόγου, εκδηλώνοντας έτσι την αμέριστη στήριξη του στην επιτυχία των τοπικών αγωνιστικών διοργανώσεων, που προωθούν τον αθλητισμό και προάγουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

                                                       Το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας