Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

                            
        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
            ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ                                                
                     Γραφείο Τύπου

Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 3
Ταχ.Κώδικας: 32 200
Τηλ: 2262 -3-50652
Fax:     2262-0- 27628
Site: www.thiva.gr
Θήβα  14/12/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της η Θήβα- Ευχαριστήριο Δήμου Θηβαίων

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου σήμανε, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Θηβαίων με τη φωταγώγηση του  χριστουγεννιάτικου δέντρου της κεντρικής πλατείας της Θήβας.

Δεκάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και τη βροχή, βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία για να διασκεδάσουν με τους “Αμπάρτζαλους”, την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και τους KINGS, το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας.

Η εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Θηβαίων με το Δημοτικό Οργανισμό και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, ξεκίνησε με εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευής γράμματος για τον Αϊ – Βασίλη,  παιχνίδια-διαγωνισμούς , μπαλονοκατασκευές και  facepaiting από τους Αμπάρτζαλους, στα τρία υπέροχα φωτισμένα ξύλινα σπιτάκια που τοποθετήθηκαν στην πλατεία.
Στο ένα μάλιστα βρισκόταν ο  Αϊ- Βασίλης, όπου τα παιδιά μπορούσαν να τον δουν, να του μιλήσουν και να πάρουν φεύγοντας το δωράκι τους.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου μαζί με το συγκρότημα KINGS και τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου, φωταγώγησε το δέντρο.
Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους μαθητές του Ωδείου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Νίκης Πανταζάτου και η εκδήλωση έκλεισε με τα αγαπημένα τραγούδια των KINGS, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση με χορηγούς το νέο ραδιοφωνικό σταθμό της Βοιωτίας YOLO 102,1 fm,  τα καταστήματα  Θέατρο, Vetro, Αθηναϊκό, Funky, Μotel, Plaza και το roomnews.gr.

Από την εκδήλωση δεν έλειπαν και οι εθελοντικές παρουσίες με κεράσματα από τον Σύλλογο Γυναικών “Ισμήνη”, τη Χ.Ε.Ν. Θήβας, τον Πολιτιστικό  Σύλλογο  Γυναικών “Διρκαίος Κύκνος” και το Κ.Α.Π.Η. Θήβας. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι συμπληρώθηκε με προσφορές γλυκισμάτων και αναψυκτικών από ζαχαροπλαστεία,  αρτοποιεία και super market της περιοχής.

Παράλληλα με τη φωταγώγηση του δέντρου, διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κοινωνικό  Παντοπωλείο συγκέντρωση τροφίμων και στήθηκε το “Δέντρο της Αγάπης” με  προϊόντα μακράς διαρκείας.  Επίσης, στα πλαίσια της εν λόγω εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Θηβαίων παρέδωσε έπαινο  στον Σύλλογο Εργαζομένων της Εταιρείας Μόρνος Α.Ε.  για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων, την ευαισθησία τους σε θέματα κοινωνικής μέριμνας και τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ :http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2015/12/2015.html
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά
για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση της  εκδήλωσης:

·         Την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου της ΔΗ.Κ.Ε.Θ.
·         Το συγκρότημα KINGS, τoν ραδιοφωνικό σταθμό YOLO FM, τα καταστήματα : Θέατρο, Vetro, Αθηναϊκό, Funky, Μotel, Plaza και το site RoomNews.gr.
·         Τον Σύλλογο Γυναικών “Ισμήνη”, τη Χ.Ε.Ν. Θήβας, τον Πολιτιστικό  Σύλλογο  Γυναικών “Διρκαίος Κύκνος” και το Κ.Α.Π.Η. Θήβας.
·         Tα Σούπερ Μάρκετ : “ΜY MARKET”, “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” , “ΣΤΑΜΑΤΗΣ” & “LIDL” 
·         Τα Ζαχαροπλαστεία: “Πευκάκι”, “Basil”, “Βitter Sweet”, “Select” , “Τα πολίτικα Γλυκά της Βούλας”, “SNOOPY” και “PERFECT Σταμέλος”
·         Tα Αρτοποιεία: “Πανουσάκης” , “Ανδριανός”, “Σκοντίνης”, “Πελώνης”, “Τόλης”, “Δέλεαρ” και το εργαστήρι τυρόπιτας “Μαρία Σεϊντή”
·         Τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θήβας και
·         Τις τεχνικές εταιρείες : Στέλιου Χατζηδούρου, Θανάσαινα Ιωάννη, Παναγιώτη Κοβάνη- ΚΑΔΜΟΣ ΑΕΤΕΕ , Δημήτρη Κοροπούλη Μ.ΕΠΕ και την Κοινοπραξία Τάσου Σταυρίδη - Χρήστου Γιαννακόπουλου, για την προσφορά γραφικής ύλης για τα παιδιά
·          Το ανθοπωλείο “Flowers Club” για το στολισμό της εξέδρας  
·         Τα καταστήματα με είδη δώρων και στολισμούς “Θεοδώρου Καλομοίρα” και “Αμπαλάζ- Μαρία Αποστόλου”
·         Την Εταιρεία εξοπλισμού και τροφοδοσίας  χώρων μαζικής εστίασης “Λούκος” 
·         Όλα τα Μ.Μ.Ε. που διαφήμισαν και κάλυψαν την εκδήλωση
·         Τα καταστήματα : Zήθος, Motel, Funky, Αθηναϊκό και Θέατρο που διέθεσαν ομπρέλες  και τραπεζοκαθίσματα.
·         Τις νηπιαγωγούς και τους μαθητές του Παιδικού Σταθμού Θήβας, που βοήθησαν στο στολισμό του ταχυδρομείου και του ζαχαρόσπιτου.
·         Τους Υπαλλήλους  της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του Δήμου Θηβαίων
·         Τους υπαλλήλους του Δημοτικού Οργανισμού  και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων
·         Τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θήβας και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας.