Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ



                            
        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
            ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ                                                
                     Γραφείο Τύπου

Ταχ. Δ/νση: Κύπρου 3
Ταχ.Κώδικας: 32 200
Τηλ: 2262 -3-50652
Fax:     2262-0- 27628
Site: www.thiva.gr
Θήβα  30/11/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θήβα: Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για το άναμμα του Δέντρου


Ο Δήμος Θηβαίων, ο Δημοτικός Οργανισμός (ΔΟΘ) & η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗΚΕΘ) σας προσκαλούν, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, στην Κεντρική Πλατεία Θήβας στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικη Δέντρου!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εργαστήρια ζωγραφικής, facepainting και παιχνίδια για τα παιδιά. Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης  το ταχυδρομείο του Αϊ- Βασίλη, μπαλονοκατασκευές,  χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ο  Αϊ- Βασίλης !

Τα φώτα του δέντρου θα ανάψει στις 18:30 ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και η εκδήλωση θα συνεχίσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Θήβας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Νίκης Πανταζάτου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  θα στηθεί  μπουφές με γλυκίσματα και αναψυκτικά προσφορά Ζαχαροπλαστείων- Αρτοποιείων – Super Market της Θήβας και των Συλλόγων Γυναικών : “Ισμήνη¨, “Χ.Ε.Ν. Θήβας” και “Διρκαίος Κύκνος” καθώς επίσης και των γυναικών του Κ.Α.Π.Η. Θήβας.

Παράλληλα όλοι μαζί θα στήσουμε το “Δέντρο της Αγάπης” φέρνοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων, στηρίζοντας τη λειτουργία του και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί !