Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΜΑΝΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

b_280_280_16777215_0___images_stories1_016-jkalokairi_pao-k17-17.jpg

Από τριάρα σε τριάρα οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, 3-1 τον Πλατανιά

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού που μετά την επικράτηση τους επί του Ατρόμητου εκτός έδρας νίκησαν και τον Πλατανιά με 3-1 στο Κορωπί. Οι πράσινοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και έφτασαν στην τελική επικράτηση.
Οι παίκτες του τριφυλλιού μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' με τον Καλομοίρη όταν μετά την εκτέλεση ενός φάουλ, από κοντά άνοιξε το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Κομησόπουλου και θα μπορούσαν να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ χάνοντας μια ακόμα καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο 45λεπτο όμως το τριφύλλι έπαιξε καλύτερα, βρήκε ρυθμό, δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε δυο τέρματα με τα οποία έφτασε στη νίκη. Το 2-1 έγινε στο 72' από τον Εμαννουηλίδη, σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά το χατ τρικ της πρεμιέρας, με τον νεαρό επιθετικό να δέχεται όμορφη κάθετη και να πλασάρει εύστοχα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 3-1 όταν ο Εμμανουηλίδης έκανε ωραία προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Χριστοδούλου που δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει για το 3-1.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σπύρος Μαραγκός): Χριστόγιωργος, Παλασκώνης, Βενέτης, Μανιδάκης, Νταμπίζας, Σκεντεράι (83′ Τουρούκης), Εμμανουηλίδης (77′ Ζωγραφάκης), Κολόκας (80′ Σέχου), Σούλτσε (73′ Σπίνος), Καλομοίρης, Χριστοδούλου (81′ Φραντζέσκος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Λιουδάκης): Χνάρης, Μαρουλάκης, Αργυρουδάκης, Γιακουμάκης, Σηφακάκης, Αναστασόπουλος (75′ Μαράκης), Μαλανδράκης (46′ Αναγνωστόπουλος), Κουτσουπιάς, Κομισόπουλος (80′ Ψαρουδάκης), Κακαβελάκης (73′ Στεφανίδης), Σταυρουλάκης (85′ Βρέττο).