Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ



Η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης της ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League, που πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καλαφάτης".
ημαντική νίκη σημείωσε η Κ17 του Παναθηναϊκού απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, ΑΕΚ. Οι "πράσινοι" επικράτησαν με 2-1 και μείωσαν τη διαφορά απ' την κορυφή στους 2 βαθμούς, βάζοντας "φωτιά" στο πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρηση όταν ο Εμμανουηλίδης έκανε καταπληκτική κούρσα από τα δεξιά, τροφοδότησε τον Σεχού κι αυτό με πλασέ από τη μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσομπανόπουλου.
Η ΑΕΚ από το γκολ και ύστερα είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά αυτή ήταν φλύαρη. Μάλιστα, στο 42ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία για το 2-0. Ο Καλομοίρης έδωσε στον Εμμανουηλίδη, αυτός έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία της Ένωσης.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Εμμανουηλίδης κινήθηκε πάλι από τα δεξιά και γύρισε στον Σέχου - όπως και στη φάση του γκολ - αλλά αυτή τη φορά, το πλασέ του δεύτερου δεν ήταν καλό.
Στο 52', ο Αντριάνο Σκεντεράι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, αλλά έκανε το σουτ από πλάγια - αν και είχε επιλογή για πάσα - με αποτέλεσμα ο γκολκίπερ της Ένωσης να εξουδετερώσει την προσπάθειά του.
Τρία λεπτά αργότερα (55'), ο Εμμανουηλίδης πέρασε ταχύτητα τους αμυντικούς της ΑΕΚ και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Ο νεαρός άσος του "τριφυλλιού" έφτασε τα 12 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του.
Στο 59ο λεπτό, η Ένωση είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1, αλλά το σουτ του Χριστόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Χριστογεώργος μπλόκαρε το σουτ του Τσέλιου.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την υπεροχή και είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να κάνει το 3-0. Στο 68' ο Σέχου έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και σούταρε από πλάγια με τον Τσοπανόπουλο να διώχνει. Στο 71' ο Καλομοίρης έγινε κάτοχος της μπάλας και έπιασε ένα δυνατό σουτ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 74' ο Χριστοδούλου που μόλις είχε περάσει στο ματς έπαιξε ωραία το ένα-δυο με πάσα σε ένα κόρνερ έκανε κίνηση και με σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Η ΑΕΚ από την πλευρά της κατάφερε να μειώσει στο 78ο λεπτό, όταν Μπογκντάνι με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Σπίνος, Νταμπίζας, Μανιδάκης, Βενέτης, Θεοδωράκης, Σκεντεράι, Καλομοίρης (80 Κολώκας), Ραφαήλ (73' Χριστοδούλου) Εμμανουηλίδης (90' Δουγένης), Σέχου.
ΑΕΚ: Τσοπανόπουλος,Τριάντης (59’ Τσέλιος), Σταμούλης, Μπογκντάνι, Λαζάρι (45’ Σαχσανίδης), Στυλιανόπουλος (33’ Κανελάκης), Μπότος (70’ Μπακίρης), Νταούλιας, Σαρδέλης, Μωραϊτάκης, Χριστόπουλος.