Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ''ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...''

Κέρασαν γκολ και θέαμα στο τουρνουά του Πανδαυλειακού!


Απίστευτο θέαμα και πολύ υψηλό επίπεδο παρουσίασαν οι Ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΚΟ, του ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΥ και του ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥστο 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου “Στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ για τα παιδιά...” που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή (8 & 9Ιουνίου) στον Παρνασσό. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία και σε 900 μέτρα υψόμετρο οι τυχεροί γονείς που συνόδεψαν τα παιδιά τους χάρηκαν ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο για το όμορφο θέαμα αλλά και για την άψογη συμπεριφορά των νεαρών ποδοσφαιριστών. Τα παιδιά έπαιξαν με πάθος, ξεδίπλωσαν το πλούσιο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και στο τέλος αγκαλιασμένοι όλοι μαζί έφυγαν από τον Παρνασσό με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν του χρόνου, σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά που έγινε για πρώτη χρονιά.

ΟΛΥΜΠΙΚΟ Ι
ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΙII
ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΙI
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ
Στον αγωνιστικό τομέα, ύστερα από μια σειρά αγώνων, την πρώτη θέση στην διοργάνωση κατέκτησε η Ακαδημία ΟΛΥΜΠΙΚΟ, η οποία στον μεγάλο τελικό νίκησε τον ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟ. Στον μικρό τελικό η ακαδημία του ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ νίκησε την Ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΚΟ, η οποία συμμετείχε με τρεις ομάδες στο τουρνουά.









Με το τέλος των αγώνων ακολούθησε απονομή μεταλλίων και επαίνων για όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Τουρνουά καθώς και τρία υπέροχα κύπελλα για τις πρώτες ομάδες της διοργάνωσης.



Εκτός από τους τρεις νικητές βραβεύτηκαν ο Κουκοβίνος Ιωάννης (από την Ακαδημία ΟΛΥΜΠΙΚΟ)ως MVP στο τουρνουά, ύστερα από την ψηφοφορία των προπονητών, ενώ ο Καρούζος Αθανάσιος του ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ, ανακηρύχθηκε 1οςσκόρερ της διοργάνωσης, με 15 τέρματα.


Η Διοίκηση του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την υποστήριξή τους, την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας η οποία με πολλή αγάπη άνοιξε τις πόρτες της στα παιδιά του νομού και διέθεσε την πανέμορφη κατασκήνωσή της, στον Παρνασσό. Επιπλέον την Αντιπεριφερειάρχη κα Φανή Παπαθωμά για την αμέριστη βοήθειά της, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το Τουρνουά. Ακόμη την Δημοτική Ενότητα Δαύλειαςγια την υλική βοήθεια που παρείχε αλλά και τους χορηγούς μας το Super Market ΓΑΛΑΞΙΑΣ , την κάβα ποτών ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ , τα αρτοποιία ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ και ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ και τα κρεοπωλεία ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΔΟΥΛΤΣΟΣ και ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ.


Θα θέλαμε να τονίσουμε ξανά την άψογη συμπεριφορά των παιδιών τα οποία αγωνίζονταν δυνατά αλλά σαν φίλοι και αυτό είναι ίσως το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα από αυτή τη διοργάνωση. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές αυτών των ομάδων, διότι με το παράδειγμά τους συμβάλουν αυτοί οι ίδιοι στο πώς θα φέρονται τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο.Ήταν όμορφη η εικόνα να βλέπει κανείς τους προπονητές να αγκαλιάζονται και να χαμογελούν σαν φίλοι.
Νεκτάριος Κουκουβίνος , Γιώργος Λέτσας και Γιάννης Χρήστου



Γιάννης Χρήστου και Ηλίας Ιγγλέζος


Τέλος, ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία τους διαιτητές μας Λουκά Καρβούνη και Γιώργο Λέτσα.



Την ιατρό μας Μαρία Περγαντά



Και τον εικονολήπτη μας Γιάννη Κακόγιαννο.



Καλό καλοκαίρι και ραντεβού στο επόμενο τουρνουά μας !