Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΔΕΞΗ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ




Επίδειξη τού Αθλήματος τής δημοφιλούς Κορεάτικης Πολεμικής Τέχνης Τάε Κβον Ντό έχει προγραμματίσει ο Α.Σ. ΒΟΙΩΤΙΚΟΣ ΘΗΒΩΝ τό Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 και ώρα 18.00 στον υπαίθριο χώρο τού ΚΑΦΕ ΣΑΛΤΑΣ πού βρίσκεται στο 3 ο χλμ τής Επαρχιακής Οδού Θηβών Λιβαδειάς .
Προσκαλούνται οι φίλοι τού Αθλήματος να απολαύσουν την δημοφιλή Κορεάτικη Πολεμική Τέχνη , από τούς Αθλητές και τις Αθλήτριες τού δραστήριου Θηβα'ι'κού Συλλόγου , οι οποίοι υπόσχονται εντυπωσιακό θέαμα .


Ο Σύλλογος " Ο ΒΟΙΩΤΙΚΟΣ" ΘΗΒΩΝ πρωτοπόρος στην περιοχή ιδρύθηκε το 1984 κάτω από τις οδηγίες του δάσκαλου του,κ. Αναστασίου Ντρέλλα, που είναι κάτοχος 6 DAN, ο οποίος με συνεχή αγάπη και εργατικότητα για το Αθλημα, κερδίζει χρόνια τώρα μαζί με τους Αθλητές του διακρίσεις σε όλη την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι οι Αθλητές τού δραστήριου Θηβα'ι'κού Συλλόγου έχουν λάβει μέρος και έχουν διακριθεί σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.. Τους ευχόμαστε γιατί όχι και αυριανοί Ολυμπιονίκες.
Το Τάε Κβον Ντο (tae kwon do,taekwondo ή taekwon-do) είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι μια από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης έγινε επίσημο Ολυμπιακό αγώνισμα.
Στα Κορεάτικα Τάε σημαίνει "τεχνική ποδιών", Κβον σημαίνει "τεχνική χεριών" και Ντο σημαίνει τέχνη. Σε ελεύθερη μετάφραση: Τάε Κβον Ντο== "Τέχνη χτυπημάτων με τα πόδια και τα χέρια ".

ΧΟΡ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com