ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΘΗΒΩΝ !!!

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΕΝΟΡΙΑΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
΄΄ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΄΄ ΘΗΒΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ
Παρουσία πλήθους πιστών με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα τής Κυριακής 23 Ιουνίου τής Αγίας Πεντηκοστής , στο γραφικό Παρεκκλήσι τής Αγίας Τριάδας Θηβών από τον Εφημέριο τής Ενορίας Πατέρα Γεώργιο , με την συμμετοχή των Ιερέων Πατέρων Μιχαήλ , Νικόδημο και Χρήστο , ο Πανηγυρικός Εσπερινός τής Αγίας Πεντηκοστής , μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος από τον Πατέρα Νικόδημο .
Τίμησαν με την παρουσία τους την Θρησκευτική Εορτή : Ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Βαγγέλης Μπασιάκος , ο Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Θανάσης Κοκοντίνης , καί ο Δημοτικός Σύμβουλος πρώην Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Βενιζέλος .
Η οικονομική κρίση τής εποχής φαίνεται ότι δεν απογοητεύει τούς δοκιμαζόμενους πιστούς , αντίθετα στο λιμάνι τής Ορθοδοξίας μέσα από Πανηγυρικές Εκδηλώσεις τής Εκκλησίας μας Γιγαντώνεται η Πίστη και επικρατεί η Αισιοδοξία για τον καλό , σίγουρα δύσκολο αγώνα τής επιβίωσης παρά την λυσσαλέα μάστιγα τής Παγκοσμιοποίησης πού στο διάβα τής προσπαθεί να σαρώσει τα πάντα , αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι την Ελληνορθοδοξία πού Θεματοφύλακα έχει το Άγιο Πνεύμα δεν μπορεί να την αγγίξει .
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ !!!


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com





ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com