Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ

Π.Α.Ο.Κ.: Στο Κυριάκι «αναπνέουν» για τον τίτλο…


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Με όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Πούλου. Η ομάδα του Κυριακίου με νέα διοίκηση έχει ανεβάσει φέτος τον πήχη ψηλά με μοναδικό στόχο τη φετινή χρονιά την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ” Εθνική κατηγορία. «Δεν υπάρχει κάτι άλλο για τον ΠΑΟΚ φέτος εκτός από την κατάκτηση του τίτλου» θα πουν με ένα στόμα στο stereasports οι διοικούντες της ομάδας αφού πιστεύουν ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα αλλά και τη δυναμική όχι μόνο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και να πάρει και το πρωτάθλημα.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Σήμερα το απόγευμα παλιοί και νεαποκτηθέντες πραγματοποίησαν την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση στο γήπεδο του Κυριακίου όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου πρώτα για το κύπελλο και έπειτα για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής Δημήτρης Πούλος μάλλον έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση αφού είδε στο γήπεδο μια πλειάδα παικτών που του προσφέρουν τη δυνατότητα να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα για να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο όπως όλοι το ονειρεύονται στο Κυριάκι.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
«Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα. Κάτι άλλο θα είναι αποτυχία για μας. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για να το πετύχουμε. Στο Κυριάκι όλοι περιμένουν τη στιγμή που η ομάδα θα αγωνιστεί σε ανώτερη κατηγορία. Αυτό το στόχο έχουμε θέσει για φέτος κι έχουμε ως ομάδα και ως χωριό τη δυναμική και την ιστορία για να το κατορθώσουμε. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα αλλά φέτος θα δώσουμε την δικιά μας απάντηση» θα μας πει πρώτιστα ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Γκώνιας δίνοντας φυσικά και το στίγμα του ΠΑΟΚ.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Από τα αριστερά Λουκάς Μούργος (έφορος), Νίκος Μπότσης (γενικός αρχηγός), Ανδρέας Στούκης (γενικός γραμματέας), Νίκος Γκώνιας (πρόεδρος), Ανδρέας Κούκιος (αντιπρόεδρος).
«Δεν μπορούμε να πούμε οτι πάμε για κάτι άλλο εκτός από το να πάρουμε το πρωτάθλημα» θα μας πει εν αρχή ο γενικός Αρχηγός της ομάδας του Κυριακίου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού Νίκος Μπότσης και θα συνεχίσει: «Η ομάδα ήταν πολύ καλή από πέρυσι. Έχουμε πολύ καλό υλικό και έχουμε κάνει και τις κατάλληλες προσθήκες ενώ θα συνεχίσουμε την μεταγραφική ενίσχυση με αρκετές εκπλήξεις. Δημιουργούμε ένα πανίσχυρο σύνολο που δεν θα είναι για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ξέρουμε και γνωρίζουμε τι κάνουν και οι βασικοί μας αντίπαλοι οπότε είμαστε προετοιμασμένοι. Σας είπα και πάλι ξεκινάμε με στόχο τον τίτλο και τίποτε άλλο. Το οφείλουμε στην ιστορία αυτής της ομάδας».
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Πολλά περιμένουν στο Κυριάκι από τον φιλόδοξο Δημήτρη Πούλο
«Μετά τον Λεβαδειακό και τη Θήβα ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ιστορία απ” όλες τις άλλες ομάδες χωρίς να θέλω να τις υποτιμήσω. Μόνο γι” αυτό θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε γιατί έτσι ταιριάζει στην ομάδα. Μοναδικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Όλο το χωριό βοηθάει για να επιτευχθεί ο σκοπός. Έχουμε την ιστορία, έχουμε την δυναμική και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το υλικό είναι πολύ καλό, το ίδιο και ο προπονητής. Άρα έχουμε όλες τις δυνατότητες και θα πρέπει να φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του ταιριάζει» θα μας πει ο γενικός γραμματέας της ομάδας Ανδρέας Στούκης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
«Έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία και εμείς θα πρέπει να τη συνεχίσουμε. Πάμε για το πρωτάθλημα και δεν κρυβόμαστε με μισόλογα. Μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε» θα πει ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Κούκιος.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του έφορου ποδοσφαιρικού τμήματος Λουκά Μούργου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει και οφείλει να είναι πρωταγωνιστής. Αλλάζουμε σελίδα και κοιτάμε μπροστά. Πέρυσι μπήκαν οι πρώτες βάσεις και φέτος έχουμε βάλει για πρόσω ολοταχώς με μοναδικό στόχο τον τίτλο. Οι πάντες εδώ στο χωριό μας βοηθάνε και οικονομικά και ηθικά. Πρέπει όλοι να επιβραβευτούν και να δουν τον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ σε ανώτερη κατηγορία γιατί έτσι πρέπει και έτσι το απαιτεί η ιστορία της ομάδας».
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Παρόντες στην πρώτη και οι παλαίμαχοι Περικλής Μίχας και Λουκάς Λαζάρου έτοιμοι να… παίξουν
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA