Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ο Παρνασσός φιλική τριάρα στο Κυριάκι


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κυριάκι και ήταν το πρώτο και για τις δυο ομάδες ο Παρνασσός πολύ καλύτερος ειδικά στο β” ημίχρονο κατόρθωσε να επιβληθεί 3-0 του τοπικού ΠΑΟΚ. Ο αγώνας κρίθηκε κατά πολύ στην επανάληψη εκεί όπου η ομάδα της Αράχωβας επικράτησε κατά κράτος πετυχαίνοντας και τρία όμορφα σε εκτέλεση γκολ.
Το φιλικό παιχνίδι κρίθηκε στις κινήσεις των δυο προπονητών και την φιλοσοφία που ακολούθησαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς βέβαια να παραβλέψουν να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα. Άλλωστε το πρώτο φιλικό παιχνίδι ήταν που έδιναν οι δυο φέτος φιλόδοξοι αντίπαλοι μετά την σκληρή προετοιμασία.
Ο Δημήτρης Πούλος από πλευράς γηπεδούχων έχοντας κατά νου και τις ελλείψεις που είχε (Βιέννας, Δημούδης, Σάχο, Λαζάρου Κ., OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓάτσος Δ.) δοκίμασε ένα πειραματικό σχήμα ξεκινώντας τις αλλαγές από το πρώτο κιόλας ημίωρο.
Ο Γιάννης Μαρτιναίος παρέταξε σχεδόν ομάδα πρωταθλήματος (έλειπε ο Καρακατσάνης) παρουσιάζοντας μια συμπαγή και δεμένη ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας που παρά τις όποιες σταδιακές αλλαγές στο β” μέρος κυριάρχησε απόλυτα.
Στο α” ημίχρονο υπήρξε μια σχετική ισορροπία για τους δυο αντιπάλους. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο και εν μέρει τα κατάφεραν. Είχαμε και δυο μεγάλες φάσεις όπου οι δυο γκολκίπερς έδειξαν την μεγάλη τους κλάση. Στο 39* με εκπληκτική προσπάθεια ο Δημητράς έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ έπειτα από φάουλ του Στάμου. Στο 46* ο Γκώνιας με διπλή προσπάθεια αποσόβησε σίγουρο γκολ σε αντίστοιχα σουτ από κοντά των Μαρτιναίου και Καράϊ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανεβάζοντας ρυθμούς κυριάρχησαν απέναντι στους γηπεδούχους που είχαν αποσυντονιστεί εξ αιτίας των αλλαγών. Στο 65* ο Καλλέργης από πλάγια θέση με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Στο 75* ο Όλντασι έκανε το 0-2 με πλασέ. Στο 80* οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν όταν ο Μποτσής «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Και στο 82* σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Μαρτιναίος έβγαλε σε θέση βολής τον Καράϊ που πέρασε και τον γκολκίπερ γράφοντας το 0-3.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Διαιτητής: Κεφαλάς Γιώργος
Βοηθοί: Βασιληάς Κώστας, Παπαγεωργίου Χρήστος
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ΠΑΟΚ: Γκώνιας, Κώτσου, Αβράμπος, Γάτσος Ν. (33* Αγγέλου), Λιάκος Χ, Λιάκος Σ., Κυπραίος, Ζώνας (33* Καράντζαλης Π.), Μπότσης (33* Τσούρας Κ.), Τσούρας Άκης.
Στο β” έπαιξαν και οι Τσουνάκης, Γαμβρίλης, Κοτσικόρος, Παππάς, Βλάχος, Μίχας, Μανιώτης, Καρβούνης, Βιέννας Λ., Καράντζαλης Δ.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Παρνασσός: Δημητράς, Καράϊ, Μυλωνάς, Τσώνης, Κουρελής, Όλντασι, Γκαλαμέλος Κ., Γκαλαμέλος Λ., Καλλέργης, Μαρτιναίος, Τζίκας.
Στο β” έπαιξαν οι: Καρβούνης, Γιαννέλος, Αντωνίου, Λίκα, Διβόλης, Παναγάκος.