Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΙΩΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ













  • ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ -ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΈΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ,Η Α.Ε ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟ ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η Α.Ε.Ο ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ 87' Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΣΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΡΕΝΕΡ.Ο ΣΕΝΚΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΆΤΣΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΊΧΤΥΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ:ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΣΕΝΚΑ,ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΤΕΛΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΒΑΣΙΛΙΑΣ



    ΔΟΞΑ/ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ












    ΜΕ ΧΑ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΕΡΓΗ(ΣΤΟ 57'-75' ΚΑΙ 80') ΚΑΙ Ο ΤΣΙΓΚΑΣ ΣΤΟ 70' Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 4-0 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ/ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΜΙΧΑΪΛΙΔΗΣ















    Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΕΝΤΑ,ΝΙΚΗΣΕ 6-1 ΤΟΝ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ Λ. ΜΕ ΧΑ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ(ΣΤΟ 2'-35' ΚΑΙ 73') ΣΤΟ 18' Ο ΠΛΑΚΙΔΑΣ Μ. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΣΤΟ 58'.ΜΕΙΩΣΕ ΣΤΟ 45' Ο ΛΑΜΠΡΟ Φ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ.

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ












    Ο ΠΑΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ Κ. ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΜΕ 1-0.ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 88' Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ.

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΦΛΩΤΣΙΟΣ












    Η Α.Ε ΔΗΛΕΣΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΠΑ ΝΙΚΗΣΕ 2-0 ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ.

    ΣΤΟ 21' & 35' Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ. 
    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΧΡΗΣΤΟΥ















    Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΒΡΕΝΑΙΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ.ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-Α'ΟΜΙΛΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ,ΠΑΡΟΥΣΙΑ 150 ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΠΙΩΝ,Ο ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ  4-2 ΤΟΝ ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟ.
    ΣΤΟ 2' Ο ΣΤΑΘΗΣ Σ. ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ.
    ΣΤΟ 20' Ο ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΤΟ 1-0.
    ΣΤΟ 30' Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΟ 2-0.
    ΣΤΟ 45' ΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ 2-1.
    ΣΤΟ 65' ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2-2.
    ΣΤΟ 70' Ο ΣΤΑΘΗΣ Β. ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟ 3-2.
    ΣΤΟ 80' Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΘΕΣΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΟΥΤ ΤΟ 4-2.
    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΚΑΡΑΤΑΙΔΗΣ






    • Α.Ο.Μαυροματίου - Α.Ε.Σ.Ελεώνα 3-0 

      Πρεμιέρα με νίκη για τον Α.Ο.Μαυροματίου. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Α....Ο.Μ., νικώντας με 3-0 τον μαχητικό Ελεώνα. O Ελεώνας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, είχε κατοχή, χωρίς να απειλήσει όμως τον τερματοφύλακα Μασούρα. Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Μ. άρχισαν μετά το 20' να βρίσκουν τα πατήματα τους και με μπαλιές στην πλάτη των αμυντικών του Ελεώνα γίνονταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Στο 35' ο Α.Ο.Μ. κερδίζει φάουλ 3 μέτρα έξω από την περιοχή. Αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Μεγάλος Λ. και με πολύ όμορφο σουτ σημειώνει το 1-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Α.Ο.Μ. είχε την υπεροχή.Στο 2ο ημίχρονο και οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Πολλές δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με πιο απειλητικό τον Α.Ο.Μ. που πλέον με κάθετες πάσες προς τον Δρίτσουλα Μ. και Μεγάλο Λ. αποτελούσαν μόνιμο κίνδυνο για τον Ελεώνα. Στο 60' ακυρώνεται γκολ του Ελεώνα για οφσάιντ. Στο 63' μόνος του από δεξιά ο Στοιχειός Δ. πλασάρει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μελετίου Κ. Στο 65' ο διαιτητής Ψυχούλας αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αρχηγό του Ελεώνα Παπαδόπουλο Γ. για σκληρό μαρκάρισμα, 5 μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Ελεώνα. Το φάουλ εκτελεί ο Μεγάλος Λ. ο οποίος με ευθύβολο δυνατό σουτ αναγκάζει τον τερματοφύλακα του Ελεώνα Μελετίου Κ. σε σθεναρή απόκρουση, δίνοντας την ευκαιρία στο Λάμπρου Σ. να ευστοχήσει από κοντά σημειώνοντας το 2-0 στο 67'. Στο 71' φάουλ έξω από την περιοχή για τον Ελέωνα, ο Μασούρας αποκρούει σε δυνατό ευθύβολο σουτ. Στο 75' μετά από βαθιά μπαλιά, τετ α τετ ο Μεγάλου Λ. και εύκολα σημειώνει το 3-0. Στο 80' όμορφο σουτ του Λάμπρου Ν. από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ελεώνα.Για τον Α.Ο.Μαυροματίου αγωνίστηκαν: Μασούρας Σ., Πελώνης Χ. (51' Στοιχειός Δ.), Νίκας Χ., Γρύλλιας Μ., Μερκούρης Κ., Λάμπρου Ν., Λάμπρου Σ., Λάμπρου Π. (68' Πανούσης Μ.), Χριστοδούλου Δ. (59' Καρακεκές Χ.), Δρίτσουλας Μ., Μεγάλος Λ.Για τον Ελεώνα αγωνίστηκαν: Μελετίου Κ., Κατσιφής Ι., Τσατσαρώνης Δ., Παπαδόπουλος Γ., Βοικο Μ., Χαλιμούρδας Π., Κωστίκος Π. (25' Γεωργίου Χ.), Κατσιφής Γ. (70' Ανυφαντής Γ.), Πέκος Α., Κατσιφής Μ., Τσαγκάρης Χ.Πολύ καλή η διαιτησία Ψυχούλα, Αγαπητού και Παπαλαμπρόπουλου.















      «Αέρας» ο Παμβαγιακός…


      Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Παμβαγιακός πέρασε σαν σίφουνας από το Σχηματάρι κερδίζοντας με το επιβλητικό 4-1 τον Ευαγόρα και δείχνοντας με το ξεκίνημα οτι η επάνοδος στην α” κατηγορία θα είναι θέμα χρόνου.
      Για την ομάδα των Βαγίων δυο γκολ πέτυχε ο Παναγιώτου και από ένα οι Σιάκουλης, Δρίτσουλας.
      ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ: ΚΟΛΙΟΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΜΕΛΕΤΙΟΥ, ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΜΑΓΓΑΣ, ΔΡΙΤΣΟΥΛΑΣ, ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΤΣΙ, ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ (ΚΥΜΠΕΖΗΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ(ΤΣΕΛΛΟΣ Γ).
      ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ











      ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΩΠΙΑΣ 1 - 3



      ΠΡΕΜΙΕΡΑ Β ' Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
      ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΕΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΦΗΣ
      ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΩΠΙΑΣ 1 - 3
      ΔΙΚΑΙΑ Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΚΛΗ ΑΣΩΠΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΜΕ 1 - 3 ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ !!! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ !!! ΠΑΡΟΥΣΙΑ 100 ΦΙΛΑΘΛΩΝ !!! ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ