Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014








 Αποκριάτικος χορός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014,  στο  παραδοσιακό καφενείο «Η Σμύρνη», στο Συνοικισμό της  Θήβας.  
Το σύνολο –σχεδόν- των παιδιών και γονέων έδωσαν το παρόν με αποκριάτικη εμφάνιση, γέλιο, χορό και κέφι , ενώ ο Σύλλογος Γονέων πρόσφερε διάφορα κεράσματα στους  παρευρισκόμενους.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία της  Θήβας
Το Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην κεντρική πλατεία της Θήβας οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο.
 Συμμετείχαν αρκετά σχολεία του Δήμου (5ο Γυμνάσιο, 3ο Δημοτικό, 8ο Δημοτικό, Δημοτικό Σχολείο Καπαρελλίου κλπ.), οι μαθητές των οποίων, με πολύ φαντασία, ντύθηκαν με αυτοσχέδιες αποκριάτικες στολές και κέρδισαν τις  εντυπώσεις. Υπήρξαν και βραβεύσεις καθώς η ομάδα των ινδιάνων του 5ου Γυμνασίου Θήβας κέρδισε το πρώτο βραβείο και δωρεάν εισιτήρια για το Δημοτικό Κινηματογράφο Θήβας. Το 2ο και 3ο βραβείο πήγε στις  «καραμέλες» του 3ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας και στο «πυτζάμα πάρτι» του 8ου  Δημοτικού Σχολείου Θήβας.