Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Α.Ο. Σελλάνων: Ιδού ο αντίπαλος του Παρνασσού


Α.Ο. Σελλάνων


Ο Α.Ο. Σελλάννων είναι ο αντίπαλος του Παρνασσού στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Καρδίτσας έχει ως έδρα το Προάστιο μια κωμόπολη 14 χιλιόμετρα έξω από την Καρδίτσα στο βόρειο μέρος του Νομού.
Στο πρωτάθλημα της α” κατηγορίας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και βρίσκεται στην δεύτερη θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Παλαμά έχοντας εξασφαλίσει την είσοδο στην τετράδα των play off που θα καθορίσουν και την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ” Εθνική.
Στον τελικό του κυπέλλου κατόρθωσε να αναδειχθεί κυπελλούχος νικώντας 5-4 στα πέναλτι την Μυρίνη ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1.
Το γκολ των Σελλάνων πέτυχε ο Παπαευαγγέλου ενώ στα πέναλτι ευστόχησαν οι Παπανικολάου, Αναγνωστόπουλος, Μπαϊρακταρης, Παπαευαγγέλου, Μπούσδρας. Παράλληλα ο γκολκίπερ Καμινιώτης απέκρουσε τρια πέναλτι
Α.Ο. Σελλάνων1

Και η σύνθεση της αντιπάλου του Παρνασσού στον τελικό κυπέλλου:
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γκαβογιάννης): Καμινιώτης, Μπαλτάς, Μπούσδρας, Κλιάφας, Τζιλός, Κουμουρία, Παπαευαγγέλου, Σιώμος (68′ Παπαδόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Τσίλιας (78′ Παπανικολάου), Μιχάλης (96′ Μπαϊρακτάρης)