Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Θανάσης Βυλλιώτης: Οριστικό «αντίο»


0
«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Έτσι κι ένας όμορφος και συναρπαστικός κύκλος της ζωής μου έκλεισε σήμερα το απόγευμα! Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη της αποτυχίας και εύχομαι να υπάρξει μια καλύτερη μέρα για αυτήν την ομάδα! Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα και τους εύχομαι καλή συνέχεια!!!«.
Με αυτή τη δήλωσή  στην προσωπική του ιστοσελίδα ο πρόεδρος της Θήβας Θανάσης Βυλλιώτης, αναλαμβάνοντας και την όποια ευθύνη του αναλογεί, «κλείνει» τον κύκλο του στην ομάδα της Βοιωτίας και όπως λέει αποχωρεί οριστικά από τα  διοικητικά. Το stereasports θέλησε να τον ρωτήσει περισσότερα αλλά ο Θανάσης Βυλλιώτης αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας οτι αυτά που είπε είναι οριστικά και δεν πρόκειται να ασχοληθεί πάλι με τα διοικητικά της ομάδας.
Πάντως πέραν των άλλων και σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό κύκλο του προέδρου ο Θανάσης Βυλλιώτης είναι και χολωμένος με κάποιους παράγοντες της Βοιωτίας που του υποσχέθηκαν πολλά αλλά δεν είδε τίποτα….
Και η επίσημη ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος Αθανάσιος Βυλλιώτης και τοΔ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστεί όσους βοήθησαν την ομάδα στην μεγάλη της προσπάθεια αυτήν την τριετία. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες προπονητές, γυμναστές, προπονητές τερματοφυλάκων, φυσιοθεραπευτές, ιατρούς, τεχνικούς διευθυντές και ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί μας. Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε τα ευχαριστήρια μας σε όσους απ’ αυτούς πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.
Ευχαριστούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο που βοήθησε την ομάδα με το υστέρημα του. ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες της πόλης που ενδιαφερθήκαν και συνέδραμαν με ότι αυτοί μπορούσαν.
Ευχαριστούμε και ορισμένους για το όψιμο ενδιαφέρων τους. Ευχαριστούμε και όσους διέδιδαν ότι τα χρήματα που δαπανήσαμε μας τα διέθεσε γνωστός μεγαλοπαράγοντας του βοιωτικού ποδοσφαίρου και εμείς κάναμε κακή διαχείριση με κακές επιλογές.
Ευχαριστούμε δε για την γόνιμη καλοπροαίρετη κριτική όσων ήθελαν να βοηθήσουν.
Μετά τα ως άνω δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από την διοίκηση της ομάδας και συγκαλούμε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Παρασκευή 5/6/2015 και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, ώστε οι επόμενοι που να παραλάβουν μια ομάδα οργανωμένη με ΓΗΠΕΔΟ έτοιμο, με εξοφλημένες όλες τις υποχρεώσεις της, με αθλητικό εξοπλισμό, με κυρός και αξιοπιστία πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Βοιωτίας».
 Με τιμή το απερχόμενοΔ.Σ του ΑΟ ΘΗΒΑ