Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Αλλαγή σελίδας για την Ένωση. Προπονητής ο Γεραντώνης. Το νέο Δ.Σ.


Ο Δημήτρης Γεραντώνης θα είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο Λιβαδίτης τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας και επανέρχεται στον πάγκο για τη νέα χρονιά. Επίσης ανακοινώθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας αλλάζει πλέον σελίδα και όπως τονίστηκε από τους νέους διοικούντες σηκώνουν ψηλά τα…»μανίκια» και αρχίζει η δουλειά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Για τον προπονητή:
«Η ΕΝΩΣΗ Α.Σ.Α είναι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως για την καινούργιααγωνιστικήπερίοδο,προπονητής της ομάδας θα είναι SAMSUNG
 έναςπαλιός γνώριμος και πρωταθλητής Βοιωτίας την περίοδο 2012-2013 με την ΕΝΩΣΗ ,Δημήτρης Γεραντώνης.  εραντώνης.Η Διοίκηση αξιολογώντας την δουλειά του κυρίου Γεραντώνη στις ακαδημίες της ΕΝΩΣΗΣ και την προσφορά του για πολλά χρόνια στην ομάδα,  ήρθε σε συμφωνία μαζί του  για την νέα χρονιά.
Το Δ.Σ επίσης ευχαριστεί τον προπονητή Βαγγέλη Λέντα για την άψογη συνεργασία, την προηγούμενη σεζόν,και του εύχεται να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του, και να τον θαυμάσουμε προπονητή σε μεγαλύτερες κατηγορίες,  γιατί με το ήθος και τις γνώσεις που έχει σίγουρα το αξίζει.
Η πόρτα της ΕΝΩΣΗ Α.Σ.Α θα είναι πάντα ανοιχτή και στα ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ και στην ΑΝΤΙΚΥΡΑ θα έχει μόνο φίλους»
Και για το Δ.Σ.:
Μια νέα εποχή και με ένα νέο και ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο ξεκινάει για την Ένωση Α.ΣΑ. Η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας αλλάζει πλέον σελίδα και όπως τονίστηκε από τους νέους διοικούντες σηκώνουν ψηλά τα…»μανίκια» και αρχίζει η δουλειά για να συνεχίσει η ομάδα την καταξίωσή της στο Βοιωτικό χώρο και όχι μόνο.
Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι οι επαφές με τους παίκτες της ομάδας. Και από κει και πέρα θα ξεκινήσουν και οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις.
Το νέο Δ.Σ.
Πρόεδρος: Κουτσιούκης Στέργιος
Αντιπρόεδρος:Γεωργίου Σίμος
Γεν. Γραμματέας:Λιακατά Λένα
Ταμίας:Μίχος Μπάμπης
Γενικός Αρχηγός:Σκλαβούνος Γιώργος
Αναπληρωτής Ταμίας: Ξυραφάκης Βαγγέλης
β” Γεν. Αρχηγός: Σκλήρης Ταξιάρχης
Έφορος Γηπέδου: Αλεξίου Παναγιώτης
Έφορος Υλικού:Ρήγας Παναγιώτης
Έφοροι Ακαδημιών:, Καφές Αποστόλης