Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Κ20: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-1:''ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ!''



Ακόμη… σκοράρει ο Παναθηναϊκός επί του Απόλλωνα – Χατ τρικ ο Εμμανουηλίδης, δύο γκολ ο Κουντουριώτης

Ασταμάτητη εμφανίστηκε η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού και κυριολεκτικά διέλυσε με το ευρύτατο 6-1 την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Είναι μερικές περιπτώσεις που η φράση «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί» βρίσκει τέλεια εφαρμογή! Μια τέτοια υπήρξε η σημερινή για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού που θέλησε να μπει δυναμικά στον αγώνα με τον Απόλλωνα και είδε το σκορ να έχει διαμορφωθεί ήδη σε 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο!
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μια τέτοια εκκίνηση ουσιαστικά καθόρισε εν πολλοίς και τη συνέχεια του αγώνα που κυριολεκτικά εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο.
Πριν το 20’ το σκορ ήταν 3-0 και στο 40’ γράφτηκε το 4-0 από τον Εμμανουηλίδη, που είχε ανοίξει το σκορ στο 2’. Τα ενδιάμεσα τέρματα είχαν σημειώσει οι Πίσπας και Κουντουριώτης.
Ο Απόλλωνας ό,τι μπόρεσε να περισώσει το πέτυχε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους μειώνοντας σε 4-1 έπειτα από καραμπόλα στην μικρή περιοχή σε προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας.
Με αυτήν την εικόνα και το σκορ ήδη σε αυτά τα ύψη το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου ουσιαστικά να κάνει συντήρηση. Έστω κι έτσι οι «πράσινοι» σημείωσαν άλλα δύο τέρματα, ένα με τον Εμμανουηλίδη που έφτασε έτσι στο χατ-τρικ κι άλλο ένα με τον Κουντουριώτη που σκόραρε για δεύτερη φορά διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.
Συνολικά η απόδοση του «τριφυλλιού» κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και κατάφερε τελικά πολύ εύκολα να κάνει το 3 στα 3 παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η μοναδική δυσάρεστη εξέλιξη ήταν ο τραυματισμός στο γόνατο και η αναγκαστική αλλαγή του Οικονομόπουλου που θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χαλκίδης, Ζερβόπουλος, Οικονομόπουλος (25’ Μανιδάκης), Ντόκο (60’ Ζωγραφάκης), Παπαθανασίου, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Δημήτρουλας (45’ Τσίγκος), Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Πίσπας.