Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ20 (PICS)

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν να χάνουν δυο φορές στην Κέρκυρα, αλλά τελικά επικράτησαν 3-2!
Δυο στα δυο με ανατροπή ο Παναθηναϊκός Κ20 (pics)
Το δεύτερο παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League έδωσαν οι νεαροί «πράσινοι» το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Κέρκυρα στις στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι, με τους γηπεδούχους να κάνουν καλή εμφάνιση αλλά να μην τους είναι αρκετή, απέναντι σε ένα «τριφύλλι» που δεν είχε καλή εικόνα αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει το τρίποντο!
Η Κέρκυρα ήταν αυτή που στο 22’ πήρε προβάδισμα στο σκορ, όμως, στο 34’ ο Δημήτρουλας έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι στο 40’, ένα δύσκολο χρονικό σημείο, όμως, οι παίκτες των Κώστα Φρατζέσκου και Κώστα Ταράση κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-2. Κι αυτό γιατί ο Εμμανουηλίδης, κατάφερε στο 44’ να ισοφαρίσει για λογαριασμό του «Τριφυλλιού».
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 52’ το εύστοχο πλασέ του Κουντουριώτη έκανε το 2-3. Μετά το πρώτο του προβάδισμα στο ματς, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και βελτίωσε την εικόνα του, πλην όμως έχασε πάνω από τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να βάλει και τέταρτο γκολ και να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Κάτι που σίγουρα θα πρέπει να μην επαναλάβει στο μέλλον για να «κλειδώνει» τα ματς και να μην κινδυνεύει. Σε κάθε περίπτωση, η Κ20 του Παναθηναϊκού κρατάει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, σε δεύτερο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος, Ζερβόπουλος, Οικονομόπουλος, Ντόκο, Μπαλασκώνης, Θεοχάρης, Μπουζούκης, Δημήτρουλας (65’ Τσίγκος), Εμμανουηλίδης (75’ Ξεπαπαδάκης), Κουντουριώτης (60’ Σέχου), Πίσπας
Δείτε φωτογραφίες στο gallery του Leoforos.gr