Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΓΑΡΙΤΗ,ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ 2004 ΘΗΒΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
 ΠΑΝΟΠΛΟΣ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ Ο ΓΑΜΒΡΙΛΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΙΔΗΣ.
 ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΑΡΙΤΗ,ΟΠΟΥ Ο ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ(ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΙΓΟΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ,ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Η ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΟΦΟΥ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΙΑΛΗ,ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΗ ΡΑΧΟΥΤΗ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΩΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ. 

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΟΥΛΗ(ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ) Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ. 
 Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ(ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ)ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗ(ΤΙΜΩΡΙΜΕΝΟ),ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ.

ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΖΙΚΑΣ,ΤΖΩΝΗΣ ΑΠ. ΚΑΙ ΚΥΜΠΕΖΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΥ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ,ΤΖΟΥΝΑΡΑΣ (ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ)ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΤΣΙΓΚΑΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ. 

ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΝΩΣΗ,Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΙΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΩΑΝΟΥ,ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΗ.
ΠΑΝΕΤΙΜΗ Η ΑΝΑΓ.ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥ DRAGAN KNEZEVIC ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΟΝ ΑΕΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΩΠΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ,ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ,ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ,ΑΣΚΡΗ,ΝΕΟΣ ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ.


ΕΠΙΜΕΛΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ