Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΕΚΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
 Η ΑΣΚΡΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΆ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ.
 Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΛΗ Γ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΚΡΗ.ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ Ο ΛΥΓΚΟΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΛΌΓΟ ΕΡΓΑΣΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΟΠΙΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
Ο ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΛΑΟ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΟΣ,Ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟ.
 ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥΣ ΤΟΝ  ΔΟΥΡΟ,ΚΑΤΣΕΛΗ(ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ) ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Η ΔΟΞΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΟΣ ΠΑΟΚ Κ. 
 ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ,Ο Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'' ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΑΓ.ΑΝΝΑ Σ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΙΚΟ(ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ).ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΟΥΛΗΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΑΡΙΤΗ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΗ Δ. ΚΑΙ ΚΑΛΑΤΖΗΣ Γ.(ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΕΡΥΘΡΩΝ.


 ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ.ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΡΑΧΟΥΤΗΣ(ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ).
ΤΟ ΥΠΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΙΑΜΑΛΙΑ(ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ)ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ-ΤΑΣΟΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ