Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ

Η ΕΞΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΜΕΓΑΡΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΤΟΝ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΣΤΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Ο ΓΕΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
Ο ΛΑΚΗΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΟ 1981 ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΠΈΝΑΝΤΊ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ 1-0,ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΤΟΝ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟ,ΣΤΟ ΥΠΑΤΟΝ(2ΧΡΟΝΙΑ)ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ. 
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ,ΣΤΟ ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟ.
Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΤΑ.
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟΝ,ΘΕΣΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΊ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΕΝΆΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗ.
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 20 ΕΤΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΜΕ ΑΞΙΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΤΟΝ,ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ,ΑΝΑΓ.ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ,Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'',ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙΝ.,ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ,ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΑΤΟΝ.   


ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΜΕΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΧΟΡΟ.

viotikibala.