Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΚΚΑΣ

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΣΣΟΣ,ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΛΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ,Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'',ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ,ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΙΩΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ.ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΌΠΛΩΝ(2ΧΡΟΝΙΑ)ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΤΑΝΟ,ΠΕΤΡΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΑΒΟΥΡΛΗ. ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ ΤΟ 2000.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ 1974 ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΣΒΙΓΚΟ,ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗ,ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΙΤΗ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝΗΣΤΟ ΣΤΑΘΗ ΜΑΝΤΑΛΟΖΗ( ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Π. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).
 ΤΟ 1981 ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ.ΤΟ 1982 ΣΤΟ Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'' ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΟΣ,ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΊΡΗΣΗ ΧΙΑΣΤΟΎ.ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΛΘΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:ΜΕ ΟΦΗ 1-0,ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ 0-0 ΤΟΥ ΑΛΕΦΑΝΤΟΥ(ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΤΕ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ,ΚΩΦΙΔΗ ΚΑΙ ΑΔΑΜΟΥ) ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
ΤΟ 1985 ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
ΤΟ 1986 ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΟΦΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕ 55 ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ Δ'ΕΘΝΙΚΗ).
ΤΟ 1987 ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ  ΕΡ. 3-1 ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΠΑΙΞΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΣΤΗΝ Δ'ΕΘΝΙΚΗ(ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).ΤΟΝ ΖΉΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ Δ'ΕΘΝΙΚΗ,ΟΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ 35 ΓΚΟΛ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ.
ΤΟ 1996 ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΟ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΊΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'' ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΛΑΠΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Δ'ΕΘΝΙΚΗ,ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΕΠΙΤΕΛΕΊΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΙΔΡΙΘΗΚΕ ΤΟΤΕ.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΚΚΑ.

ΕΡΩΤΉΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ:ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ (ΒΟΥΛΕΥΤΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Η viotikibala ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΚΚΑ.