Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθληματος(Γ” ΕΘΝΙΚΗΣ-2ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ! 




Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2015-2016





Η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικης μας ομαδας είναι γεγονός!
Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΔΜΟΣ λοιπόν, ξεκίνησε την προετοιμασια της ενόψει της νέας σεζόν, η οποία περιλαμβάνει υποχρεώσεις στον δευτερο ομιλο νοτου της Γ Εθνικης κατηγοριας μπασκετ για δευτερη συνεχομενη χρονια με στόχο να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή πορεία.
Παρόντες στην «πρεμιέρα» ήταν ο προεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, αλλά και σύσσωμη η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Οι περισσότεροι παίκτες από τον περσινό κορμό ανανέωσαν τη συνεργασία τους και αποκτήθηκαν οι Αλέξανδρος Στεφάνου, Σωτήρης Τσιριμώκος, Κώστας Τσαπρούνης και Αλέξανδρος Πανταζής. Το ρόστερ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και τις επομενες μερες αναμενεται μια προσθηκη παικτη στην θεση των ψηλων της ομαδας!
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε (ΣΤΑΡ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ E-STEREA.GR ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!