Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΣΣΑΣ-ΜΑΧΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ''Ε.ΔΕΠΑΣΤΑΣ'' ΕΝ ΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.




ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ




Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 34χρονο αμυντικό Δημήτρη Κεφαλά. Ο Δημήτρης πέρσυ αγωνιζόταν με τον ΠΑΟΚ Κοκκίνου ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΑΟ Πλαταιών, Α.Π.Ο. Παναλιάρτου και Κιθαιρώνα Καπαρελλίου. Ο Δημήτρης με την εμπειρία του θα βοηθήσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας.
Δημήτρη καλωσόρισες!
Για το Δ.Σ.

Το Γραφείο Τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ

































ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΚΟΤΩΡΟΣ!



Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο μέσο Κωνσταντίνο Κοτώρο. Ο Κωνσταντίνος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Επαμεινώνδα Λεύκτρων ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του ΑΟ ΘΗΒΑ. Ο δυναμικός μέσος επέστρεψε στο ποδοσφαιρικό του σπίτι όπως είχε κάνει και πριν δύο χρόνια. Μα ευχηθούμε στον Κωνσταντίνο να έχει υγεία και πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου.
Για το Δ.Σ

Το Γραφείο Τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ










«Διστομίτης» και ο Μπότσης

0
Ακόμα μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τον Αμβρυσσέα. Η ομάδα του Διστόμου που φέτος πάει για μεγάλα πράγματα απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Μπότση από τον Π.Α.Ο.Κυριακίου.
Ο Παναγιώτης Μπότσης  ήταν κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους του περσινού πρωταθλήματος έχοντας πετύχει και έξη γκολ.
Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ομάδας του Κυριακίου ήρθε σε συμφωνία πριν από λ΄γο με την διοίκηση του Αμβρυσσέα και τίθεται και αυτός στη διάθεση του Γιάννη Πούλου.
Η ανακοίνωση:
«Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Ανακοινώνει τη μεταγραφή του Παναγιώτη Μπότση απο τον ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ
Ο Παναγιώτης ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην ομάδα μας και το έδειξε έμπρακτα , αφού ειχε κι αλλες προτάσεις .
Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία πάνω απο ολα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά .
Η Διοίκηση του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  τον  ιστορικό  ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ για την συνεργασία στο να γίνει αυτή η κίνηση όπως και οι δύο προηγούμενες ( Τσούρας-Βιέννας ) «αποδεικνύοντας οτι τα μέλη της  γνωρίζουν ποδόσφαιρο » και δε στέκονται εμπόδιο όταν κρίνουν οτι πρέπει να μετακινηθεί ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής τους σε μια ομάδα με μεγαλύτερους στόχους!»
                                                                 Το Δ.Σ