Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΟΙ:ΦΘΙΩΤΙΔΑ-ΒΟΙΩΤΙΑ 1-1




Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα Νέων της Βοιωτίας που απέσπασε 1-1στη Λαμία κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Φθιώτιδας.
««
Οι γηπεδούχοι στο α” μέρος ήταν καλύτεροι κι έχασαν τρεις τουλάχιστον σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.
Στην επανάληψη οι Βοιωτοί πήραν προβάδισμα αρκετά νωρίς. Ήταν το 49′ όταν ο Σύρμος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασταθή απόκρουση του Πανέτσου σε σέντρα του Τόλια.
Στο 60′ ήρθε η ισοφάριση μ” ένα υπέροχο σουτ του Μάριου Καραναστάση λίγο έξω από την περιοχή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Καρανάσιο.
Το παιχνίδι ήδη είχε αποκτήσει μια άγρια ομορφιά με συνεχές αναβοκατέβασμα της μπάλας από περιοχή σε περιοχή χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ μέχρι τη λήξη του ματς.
Διαιτήτευσε ο Δημήτρης Κρητικός (Ρούσσης-Τασιόπουλος) από τη Μαγνησία.
ΦΘΙΩΤΙΔΑ (Τάκης Μπατζελής):Πανέτσος Τσάκαλος (80′ Κηρολίβανος) Ποταμιάνος Κατσάρας Χάψας Τεμπέλης (77′ Παπανικολάου) Παύλου (74′ Μιχαήλ) Μαργαρίτης Καραναστάσης Νασιακόπουλος Παπαποστόλου.
ΒΟΙΩΤΙΑ (Λέντας): Καρανάσιος Παπαναστασίου Κουτής (77′ Τόλιας) Δάρρης Ντελής Βασιλείου Μαγγόγιας Βαρθαλάμης (46′ Καρδαράς) Σκουρτανιώτης (62“ Σπάρος) Αποστολόπουλος Σύρμος.
* Στο άλλο ματς του ομίλου που έγινε στην Άμφισσα η Φωκίδα έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Ευρυτανία.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2 ΑΓ.)
Βοιωτία 2-1 4
Φθιώτιδα 4-3 4
Φωκίδα 2-3 1
Ευρυτανία 0-1 1


Η 3η αγωνιστική
Τετάρτη 16/1/2013
Βοιωτία – Φωκίδα
Ευρυτανία – Φθιώτιδα