Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΙΔΕΣ:ΦΘΙΩΤΙΔΑ-ΒΟΙΩΤΙΑ 1-4



Καταιγιστικοί οι Παίδες της Βοιωτίας πέρασαν σαν σίφουνας από την Φθιώτιδα συντρίβοντας 4-1την αντίστοιχη ομάδα του γειτονικού νομού και απολαμβάνουν μόνοι την μοναξιά της κορυφής.
««
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μέσα σ” ένα δίλεπτο πέτυχαν δύο τέρματα. Ήταν το 7′ όταν ο Τζάκας με προσωπική ενέργεια απέφυγε όσους βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 0-1.
Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ διπλασίασε τη διαφορά. Στο 58“ ο Μερεντίτης με μακρινό σουτ αύξησε τον δείκτη του σκορ παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Πουλίτσα για να κάνει το 0-4ο Αλμπάνης με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά.
Η Φθιώτιδα μείωσε τη διαφορά διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 75“ με σουτ του Κώστα Παπαναστασίου μετά από σέντρα του Παπαλέξη.
Διαιτήτευσε ο Δημήτρης Ρούσσης (Κρητικός – Τασιόπουλος) από τη Μαγνησία.
ΦΘΙΩΤΙΔΑ (Κώστας Τσαπραζλής):Πουλίτσας Θεοχάρης Παπαναστασίου Κουτσούκος (32“ Γιαννακάκος) Παπαδήμας Σωτηρίου Καραγιάννης (28′ Παπαλέξης) Ζαχάρης Λαμπρόπουλος (61“ Φαρμάκης) Μανιάς Μαντάρας.
ΒΟΙΩΤΙΑ (Ζαγαρίτης – Σκαλτσάς):Καράντζαλης Χουσιάδας Φάσσας (44′ Καλομοίρης) Ανδριώτης Βασιλείου Μερεντίτης Κακοτρίχης (61′ Στυλιανού) Νίκας (71′ Βασιληάς) Αλμπάνης Τζάκας Λεοντίου.
* Στο άλλο ματς του ομίλου που έγινε στην Άμφισσα η Φωκίδα νίκησε την Ευρυτανία με 4-0.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2 ΑΓ.)
Βοιωτία 9-2 6
Φθιώτιδα 5-4 3
Φωκίδα 4-4 3
Ευρυτανία 1-9 0


Η 3η αγωνιστική
Τετάρτη 16/1/2013
Βοιωτία – Φωκίδα
Ευρυτανία – Φθιώτιδα