Άλλος τα έχανε και άλλος τα έβαζε! Έτσι απλά Α.Ο.Μαυροματίου - Ηρακλής Ασωπίας 1-3!
Για ακόμα ένα ματς ο Α.Ο.Μ ηττήθηκε αυτή την φορά από τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Η ομάδα βρέθηκε μέσα σε 20 λεπτά με 3 γκολ στη πλάτη της. Προσπάθησε να αντιδράσει αλλά έμεινε ξανά με τους 0 βαθμούς. Τα προβλήματα πολλά χωρίς προπόνηση αυτήν την εβδομάδα με μόνο 13 παίχτες στον αγώνα και το κλίμα στο ναδίρ. Παρόλα αυτά η ομάδα μας ήταν πάλι δημιουργική και έχασε για ακόμα ένα ματς πολλά γκολ. Θα καταντήσουμε γραφικοί να λέμε τα ιδία και τα ιδία για τις χαμένες ευκαιρίες αλλά είναι η αλήθεια. Το σίγουρο είναι ότι οι νέοι της ομάδας μας, μαθαίνουν και αφομοιώνουν εμπειρίες από κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο.

Φάσεις: Στο 2' σέντρα συρτή δυνατή του Δριτσουλα στην μικρή περιοχή μόνος ο μεγάλος πλασάρει σε κενή εστία άστοχα με την μπάλα να γλύφει το δοκάρι. Στο 10’ σουτ του Δρίτσουλα η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 12’ ο ίδιος παίχτης σε ενας με έναν μέσα στην περιοχή σουτάρει για να μπλοκάρει ο γκολκίπερ. Στο 15’ το 0-1 μετά από κόρνερ και κεφαλιά του επιθετικού της Ασωπίας Πέππα, μέσα από 3 αμυντικούς! Ένα γκολ κόντρα στη ροή του ματς. Στο 18’ έτοιμος ο Σιαμανδουρας να ισοφαρίσει σαν από μηχανής θεός με τάκλιν ο αμυντικός παραχωρεί κόρνερ. Η Ασωπία κυκλοφορούσε καλά την μπάλα και έκανε το 0-2 στο 20' μετά από σέντρα από δεξιά στο 2ο δοκάρι, αδράνεια της άμυνας και με κεφαλιά εξ'επαφής ο Πέππας το γκολ! Στο 27’ το 0-3 με όμορφο διαγώνιο σουτ του Τιόπουλου! 3 φάσεις 3 γκολ για την Ασωπία! Έτσι απλά και το Μαυρομάτι δημιουργούσε αλλά δεν εκτελούσε, αλλά και οι δυο ομάδες έπαιζαν όμορφο ποδόσφαιρο.

Στο Β' ημίχρονο ο Α.Ο.Μ. έπαιξε την Ασωπία σαν την γάτα με το ποντίκι στο μισό γήπεδο! Η Ασωπία απειλούσε με αντεπιθέσεις. Στο 58' ακυρώνεται πεντακάθαρο γκολ του Σιαμανδούρα αφού έχει υποδειχτεί οφσάιντ ο Στοιχειός στο πρώτο σουτ σε κάθετη του Δρίτσουλα. Οι διαμαρτυρίες έντονες και πολλές! Στο 60' ο Δρίτσας έχοντας 3 συμπαίχτες μόνους τους στη μεγάλη περιοχή αντί να πασάρει για ένα σίγουρο γκολ προτιμά να κάνει μόνος ενέργεια χάνοντας τη μπάλα! Κλασική ευκαιρία για γκολ. Στην συνέχεια σουτ των Σιαμανδούρα, Δρίτσουλα, Στοιχειού και Νίκα φεύγουν άουτ η αποκρούονται. Στο 70' μετά από φάουλ και σύγχυση στη μεγάλη περιοχή ο Στοιχειός με πλασέ μειώνει για το 1-3! Ο Α.Ο.Μ. το πάλεψε και άλλο το ματς όσο μπορούσε χωρίς να χάσει μεγάλες ευκαιρίες όμως ήταν πάντα με προϋποθέσεις για γκολ! Άλλες δυο με τρεις μικροευκαιρίες για το τελικό 1-3!

Έπαιξαν για τον Α.Ο.Μ.: (ντεμπούτο) Λάμπρου Γ. ,Μαλέσης Λ. ,Γρίλλιας Μ., Δρίτσουλας Μ., Πελώνης Α., Μεγάλος Λ., Στοιχειός Σ., Δρίτσουλας Ι., Σιαμανδούρας Α., Νίκας Χ., Δρίτσας Λ. Αλλαγές οι μικροί: Σιαμανδούρας Χ. και Πανούσης Μ.
Έπαιξαν για τον Ηρακλη: Τσιτσιπάνης‚ Σέκι (65" Πέππας Μιχ.)‚ Τάκης‚ Κουκουβίνος‚ Βέρδης‚ Δουγέκος Κ.Ν.‚ Νικολάου (80" Κουρουμπέτσης)‚ Πέππας Β.‚ Σπανόπουλος (68"Τσαπραϊλής)‚ Δουγέκος Κ.Π.‚ Τιόπουλος.


Αθλητικός Όμιλος Μαυροματίου
Έτος ίδρυσης: 1976
Διεύθυνση: Μαυρομάτι Βοιωτίας, 32002
Γήπεδο: Άσκρης
Website: ao.mavromati.gr
Email: ao@mavromati.gr