Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ

Η ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΣΟΦΟΥ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Ο ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(ΕΣΟΠΛΑΓΙΟ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ),ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ(ΘΛΑΣΗ-ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ),ΣΩΤΗΡΗΣ ΡΑΧΟΥΤΗΣ(ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ-ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ).

ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ Θ.,ΦΙΛΗΣ Δ. ΚΑΙ ΠΡΑΣΑΣ Μ. ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟ.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΛΕΥΚΤΡΩΝ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΡΑΓΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΡΑΣ.

Α.Ο''Η ΘΗΒΑ''

Ο Α.Ο''Η ΘΗΒΑ'' ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ,ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΣΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΜΕΝΟΣ.

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ

Ο ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΘΗ ΧΡΗΣΤΟΥ,ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙΝ. ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ

Ο ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΛΗ Δ.(ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ),ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΟΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΛΥΓΚΟΣ.ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ:ΑΝΑΓ.ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ,ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ,ΑΜΒΡΥΣΣΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ,ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ,ΑΕΣ ΕΛΑΙΩΝΑΣ,ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ,ΑΣΚΡΗ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ.