Ο Γιώργος Αγγέλου είναι ο νέος προπονητής του Αρματηλάτη. Ο πρώην τεχνικός του Παμβαγιακού ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον πρόεδρο Παντελή Ίσσαρη και το νέο Δ.Σ. της ομάδας και αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Παράλληλα σε συνεργασία των δυο πλευρών αρχίζει ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της ομάδας και όλοι έχουν ως στόχο την καθιέρωση του Αρματηλάτη στα «σαλόνια» της α” κατηγορίας στη Βοιωτία δημιουργώντας τις βάσεις και τις προϋποθέσεις για μια ανταγωνιστική ομάδα.
Η ανακοίνωση του Αρματηλάτη:
Το Δ.Σ. του Γ.Α.Ο . ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗ μετά από τις εκλογές που έγιναν στις 13/5/2016 είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστή  τη νέα  σύνθεση του ανανεωμένου Δ.Σ. το οποίο  έχει την παρακάτω σύνθεση :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :  Ίσσαρης Παντελής
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ίσσαρης Γιώργος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Κατσέλης Χάρης
ΤΑΜΙΑΣ: Λιώρης Νίκος
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ Α’ : Κατσέλης Σταύρος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ  Β’ : Βρεττός Παναγιώτης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ : Αθανασίου Γιάννης
ΜΕΛΟΣ Α’ : Τριανταφύλλου Βασίλειος Κων/νου
ΜΕΛΟΣ Β’ : Κατσαρός Γιώργος
Επίσης η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να ευχαριστήσει τον μέχρι τώρα προπονητή  Γιάννη Ρόκκα ( που αποχώρησε για προσωπικούς λόγους ) , για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία του μαζί της  και έχει τη χαρά να  ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Αγγέλου .Αγγέλου
ΤΟ Δ.Σ. του Γ.Α.Ο. ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το stereasports με τον Γιώργο Αγγέλου, ο νέος προπονητής του Αρματηλάτη δήλωσε : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που συζήτησα με  τα παιδιά του Δ.Σ. Είδα ότι  δίνουν βάση στην οργάνωση  και θέλουν να  ‘’χτίσουν’’ βήμα-βήμα   για να ανέβει ο σύλλογος  επίπεδο και να έχει υγεία .Το ότι ήδη το πετυχαίνουν  αυτό , αποδεικνύεται και από τα σταθερά ανοδικά βήματα που έχει κάνει η ομάδα τα δύο τελευταία  χρόνια  κάτω από τις οδηγίες του Γ. Ρόκα. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, παρά να κάνουμε το σχεδιασμό μας  μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας» .